ANASAYFA / Genel / TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI AFYON VE ISPARTADA DEVAM EDİYOR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 26.07.2023 11:32

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI AFYON VE ISPARTADA DEVAM EDİYOR

26.07.2023 11:32

Yapılan ziyaret kapsamında üyeler ile bir araya gelen Gün; teşkilat çalışmaları, kadro  ve şehitlik süreci ve bundan sonra yapılacak olan toplu sözleşmeler ile ilgili fikir alış verişinde bulundu. Dinar ziyareti sonrasında Eğirdir Orman İşletme Müdürlüğüne geçen heyet Öz Orman İş Eğirdir temsilcisi İlker Yavuz ve Orhan Çetin’in koordinasyonuyla Eğirdir Orman İşletme Müdürlüğü Yangın İlk müdahale ekibinde bulunan Öz Orman İş üyeleri ile bir araya geldiler.

Öz Orman İş Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün burada şu açıklamalarda bulundu;

Bu güne kadar yapacağız dediklerimizi yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu teşkilat yıllarca kadrosuz çalışmanın zorluklarını yaşadı. Bu durumun çözüme kavuşması adına Genel Başkanımız size bir söz verdi ve bu söz tutuldu.

Şehit yakınlarımız sürekli bizimle temas halindeydi. Onlara verdiğimiz sözleri de yerine getirdik. Kadro alınması ile birlikte TİGEM’lerde çalışan arkadaşlarımız ile 696’ya tabi olan arkadaşlar ‘bizi unutmayın başkanım dediler’ ve biz onları da bu durumdan faydalanacak seviyeye getirdik. Bugün Orman Genel Müdürlüğünde kadro problemi kalmamıştır. Çok az bir rakam olan 2022 girişli arkadaşlarımızın bir kısmı da boşalan kadrolara en kısa sürede geçecekler.

Kadro düzenlemeleri noktasında yaşanan aksaklıkların en aza indirildiğinin altını çizen Gün çalışmalarımız sürüyor. Bütün arkadaşlarımız memnun olana kadarda mücadelemizden geri adım atmayacağız dedi.

Toplu sözleşme konusunda da konuşan Gün; Biz sadece imza attık ve oldu demeyeceğiz. Toplu sözleme masasında üyelerimizin alması gereken hakları var, Ücret farklılıkları için bir emek verilecek, üyelerimizin özlük ve sosyal hakları noktasında o masada çetin bir mücadele vereceğiz. Bu sebeple arkadaşlarımızdan dileğim ve temennim bu güne kadar nasıl ki size mahcup olmamışsak bundan sonrası için de mahcup olmayacağımızı bilmeleri ve sendikalarına güvenmeleri ifadelerini kullandı.