ANASAYFA / Genel / HALİL TURAN DENİZLİ TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
HALİL TURAN DENİZLİ TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 27.07.2023 13:35

HALİL TURAN DENİZLİ TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

27.07.2023 13:35

Turan Tavas Orman İşletme Müdürü Serdal İnce’yi makamında ziyaret ettikten sonra İşyeri temsilcisi Mehmet Tekel ile birlikte Tavas Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Ortatepe Yangın İlk Müdahale ekibinde çalışan Öz Orman İş üyeleri ile bir araya geldi.

Turan burada yaptığı konuşmada Öz Orman İş Sendikasının 2007 yılı sonrası mücadelesini özetleyerek şunları söyledi;

2007 yılından önce yılın sadece 120 günü çalışan arkadaşlarımız vardı. İsmi orman olan ama orman işçisinin menfaatine dokunacak hiçbir kazanıma imza atmayanların ortada bıraktığı orman işçilerimiz Öz Orman İş sendikamız ile birlikte önce 5 ay 29 gün sonrasında da 9 ay 29 gün çalışma imkânına kavuştu.

Yapılan çalışmaların her zaman üyelerin menfaati için olduğunu vurgulayan Turan, Şehitlik hakkının anlam ve önemine değindi. Son verdiğimiz şehidimizin askeri erkânla uğurlanması, ailelerinin bizzat devlet garantisi altına alınması Öz Orman İş sendikamızın verdiği mücadele sayesindedir dedi.

Turan yapılan ziyaretlerin sadece cephede olan Ateş Savaşçılarını kapsamadığını, her an cepheye gidecek olan arkadaşlarımızın da moral ve motivasyonuna katkı sunduğunu söyledi. Bugün Orman yangınlarından gelen arkadaşları yalnız bırakmıyoruz, orman yangınlarına gidecek olan arkadaşlarımızın da her zaman yanında olduğumuzu bilmeleri açısından özellikle bu günlerde sahada üyelerimizle bir arada olmayı tercih ediyoruz dedi.

Geçen yıl yaşanan yangınlarda da her cephede Ateş Savaşçılarımızın nasıl ki yanındaysak bugünde yaptığımız aynısıdır ifadelerini kullandı.

Toplu Sözleşme çalışmaları hakkında da bilgiler veren Turan Gece çalışma primlerinden kıdem tazminatlarına kadar birçok maddenin müzekkere edileceğini bu sebeple bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrası içinde Öz Orman İş sendikalarına işçilerimizin güvenmelerini istedi.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni