ANASAYFA / Genel / RAMAZAN GÜN ISPARTA TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
RAMAZAN GÜN ISPARTA TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 27.07.2023 16:11

RAMAZAN GÜN ISPARTA TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

27.07.2023 16:11

Yapılan ziyaretler kapsamında Bucak Orman İşletme Müdürlüğü Çoban pınar Yangına İlk Müdahale ekipleri, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Sütçüler Merkez İlk Müdahale ekipleri, Bucak Orman İşletme Müdürlüğü Seydiköy Yangına Müdahale ekipleri, Gölhisar Orman İşletme Müdür Yardımcısı Tahir Yangın,

 Gölhisar Orman İşletme Müdürlüğü‘ne bağlı Merkez, Tefenni, Asmalı, İbecik ve Dirmil Yangına İlk Müdahale ekiplerimiz, iş makinesi operatörleri ve büro çalışanları, Burdur OİM Çendik Yangın İlk Müdahale Ekipleri, Isparta OİM müdürü Zafer Korkmaz, Isparta Orman Bölge Müdürü Rıfat ATAŞ, Isparta OİM büro çalışanları ile Isparta OİM Sav Yangın İlk Müdahale Ekibinde çalışan Öz Orman İş üyeleri ziyaret edildi.

 

Yapılan ziyaretler kapsamında Öz Orman İş Sendikası üyeleri ile bir araya gelen Gün, teşkilat çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini dile getirdi.

Sendikal mücadelenin üyelerinin derdiyle dertlenmek olduğunu söyleyen Öz Orman İş Genel Eğitim Sekreteri söyle konuştu;

 

Bizler yangının ne demek olduğunu, ateşe karşı durmanın ne demek olduğunu da çok iyi biliyoruz. Geldiğimiz yeri unutmadığımız gibi gideceğimiz hedefleri de asla göz ardı edemeyiz. Üyelerimizin sırtımıza yüklediği emaneti onlar adına temsil ediyorsak üyelerimizi yalnız bırakmadığımızı da göstermemiz gerekiyor. Her yangında üyesinin yanında duran Öz Orman iş bu görevini sadece yangınlarda değil her an ve koşulda da yapmaktadır dedi.

 

Motivasyonumuz için gerekli olan bütün kazanımları elde ettiklerini dile getiren Öz Orman İş Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün kadrolarımızı aldık, şehitliği aldık, orman teşkilatında kadro sorununu bitirdik. Bundan sonrası için alınacak olan hakların daha iyi bir hale sokulması olacak dedi.

Çalışma koşullarımızın süre bazlı düzelmiş olması alınacak olan hakların yeterli olduğu anlamına gelmez diyen Gün, bol kazanım elde etmek adına bir toplu sözleşme süreci yaşayacağız. Yaşayacağımız bu sürecin bazı başlıkları var ve bu başlıkların orman işçilerimizin beklentilerine cevap vermesini ana hedef olarak göstereceğiz dedi.

 

Tartışmalı hiçbir sürecin içinde olmadıklarını dile getiren Gün, bugün yapılmak istenenin ne demek olduğunu herkes çok iyi biliyor. Hiçbir zaman üyesinin derdi ile dertlenmeyenlerin bugün üye sevici olma tiyatroları yine tutmayacak. Geçmişte verilen yetkinin sıfır kazanım ile geçtiği, 2003 yılına kadar orman işçisi olarak neler yaşadıklarını çok iyi bildiklerini söyledi.

 

Kendisinin de o dönemlerde bir Orman İşçisi olduğunu söyleyen Gün, Yaşadığımız kabusu bir daha Allah kimseye yaşatmasın, Tepeden bakan, emaneti çarçur etmede mahir olanların bugün hak hukuk maskesi takmaları hiç kimseye inandırcı gelmeyecektir dedi

 

Elde edilen kazanımların hepsini Öz Orman İş sendikasının elde ettiğini söyleyen Gün bu sözde sendikacı olduklarını söyleyenler o dönemlerde sadece bir kazanım elde ettiklerini söyleye bilirler mi, iki madde değil, sadece bir madde kazanım elde edemeyenler yıllar önce sendikacılık okulunda sınıfta kalmışlardır ifadelerini kullandı.

Öz Orman İş Genel Eğitim Sekreteri Razaman Gün’e ziyaretler kapsamında Sütçüler Temsilcisi Ekrem Uysal, Bucak Temsilcisi Murat Öztürk, Abdurrahman Uçar, Gölhisar Temsilcisi Ali Öztürkgün, Hasan Hüseyin Işıldar, Bölge Sekreteri Nurettin Sadıç, Bölge Mali Sekreteri Süleyman Kocabıyık, Burdur Temsilcisi Ömer Onar, Tacettin Agıl, Isparta Orman İşletme Müdürlüğü Temsilcisi Fevzı Kaya, Abdurrahman Hüseyin Özdemir, Mehmet Gökşahan eşlik ettiler.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni