ANASAYFA / Genel / ALİ BİLGİN MERSİN TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
ALİ BİLGİN MERSİN TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 27.07.2023 21:29

ALİ BİLGİN MERSİN TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

27.07.2023 21:29

Bugün burada Genel Başkanımızın talimatları ile geldik. Size Genel Başkanımızın selamlarını getirdik. Genel Başkan yardımcıları olarak sahada teşkilatımız ile bir arada olmak için her zaman olduğu gibi sahaya çıktık. Teşkilatımızın her bir ferdini geçmiş yıllarda hayalini kurduğu kadrolarına ulaştırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Öz Orman İş’in farkındalığını daha net anlayabilmek adına henüz kadro alınmamışken de aranızdaydık ve kendimize, Genel Başkanımıza inandığımız ve güvendiğimiz için o günlerde de kadro talebine en net şekilde cevap verdik. Size o kadroyu alana kadar durmayacağız dedik. Genel Başkanımızın mücadelesi, sizin kıymetli desteklerinizle TBMM’de verilmek isteneni değil almak istediğimizi elde ettik. Büyük bir gayretle bugün sizlere bu başarıdan bahsedebiliyorsak bundan sonraki adımlarımızda da başarının mimarları olarak daha iyisini sunmak için gayret edeceğimizi bilmenizi istiyorum dedi.

Bilgin suyu bulandırmak isteyenler olacaktır. Elde edilmiş haklara tahammül etmeyenler olacaktır. Biz kadro mücadelesi verirken hem cimer üzerinden hem sosyal medya üzerinden yazılar yazdıranların kimler olduğunu çok iyi biliyoruz. Sırf bu başarının kazanımı Öz Orman İş Sendikasına yazılmasın diye biz kadro istemiyoruz bize 9 ay 29 gün yeterli diyen sahte paylaşımlarında nerelerden çıktığını çok iyi biliyoruz.

Bugün işçiden yana olmamış, işçiden yana gayret göstermemiş olanların sendikacılık karnelerinin ne kadar zayıf olduğunu bütün orman teşkilatımız çok iyi bilmektedir dedi.

Bizden önce orman işçilerini perişan edenleri, orman işçilerinin hak ve menfaatlerini savunamayanları bizzat yaşayarak gördük. Bugün hem Türkiye sendikacılığını, hem de dünya sendikacılığında Öz Orman İş farkındalığını oluşturmak adına verdiğimiz gayret ortadadır. Dünyanın en büyük konfederasyonu EFFAF’ın üyesi olan Öz Orman İş sendikası her geçen gün daha iyisini elde etmeye devam edecektir.

Bugün arkadaşlarımızın toplu sözleşme durumları üzerinden enkaz oluşturma gayretleri içerisinde olanlar Öz Orman İş sendikamızın üyesi için neler yapabileceğini anlamadıklarını görüyoruz. Kimliğinde Öz Orman İş üyesi yazan her bir birey bizim için kıymetli ve değerlidir. Sayının çokluğu değil, değerin ve kıymetin büyüklüğü bizim için evladır.  Hiçbir arkadaşımız hiçbir hak kaybı yaşamayacak aksine toplu sözleşme masasında elde edilecek yeni haklarla daha iyi koşullar oluşturulacaktır. Sendikacılığımızın kazanım odaklı olduğunu bilenler kadroların mimarı olan, şehitlik hakkının mimari olan Öz Orman İş sendikamızın gelecek adımlarından güven duyabilirler. Büyüyen ekmekten hakkını isteyen üyelerimizin sosyal ve özlük hakları noktasında en iyisini elde etmeleri için hiçbir engelimiz yok, biz gayretimizi ortaya koyacağız, tecrübemizle daha iyisini kazanacağız ifadelerini kullandı.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni