ANASAYFA / Genel / BEKİR KARACABEY; 'ÖZ ORMAN İŞ İŞÇİLERİMİZİ ASLA YALNIZ BIRAKMADI'
BEKİR KARACABEY; 'ÖZ ORMAN İŞ İŞÇİLERİMİZİ ASLA YALNIZ BIRAKMADI'
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 31.07.2023 17:38

BEKİR KARACABEY; 'ÖZ ORMAN İŞ İŞÇİLERİMİZİ ASLA YALNIZ BIRAKMADI'

31.07.2023 17:38

Öz Orman İş Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün, Antalya Şube Başkanı Ahmet Ali Şişaneci, Isparta Şube Başkanı Süleyman Aksoy Antalya Kemer, Göynük orman yangınında Öz Orman İş üyelerini yalnız bırakmadı.

 

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’in de ziyaret edildiği karargâhta orman işçilerinin durumu ve motivasyonu ile ilgili sahada olduklarını dile getiren Öz Orman İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün’e Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey Öz Orman İş sendikamızın işçilerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarına yakınen şahidim bu konuda başta Genel Başkan Sayın Settar Aslan’a ve yönetimine teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

 

Yapılan ziyaretler kapsamında konuşan Öz Orman İş Genel Eğitim Sekreteri Gün; Biz Öz Orman olarak işçilerimizin her zaman yanında olmayı bir görev olarak görüyoruz. Orman yangınlarında canları pahasına mücadele veren Ateş Savaşçılarımızı asla yalnız bırakmayız dedi.

 

Kadro ve Şehitlik hakları noktasında bir sivil toplum örgütü olarak yapılması gerekenleri en iyi şekilde yaptığımız için bugün Orman Genel Müdürlüğünde kadro sorunu kalmamıştır diyen Gün işimiz çok, yapılması gerekenlerin daha çok başındayız. Üyelerimiz yeşil vatanın savunulması hususunda nasıl ki canla başla gayret gösteriyorlarsa bizlerde onların sosyal hakları noktasında en iyisini elde edene kadar canla başla mücadele etmeyi sürdüreceğiz ifadelerini kullandı.

 

Orman teşkilatının dünya ölçeğinde bir sendika olduğuna vurgu yapan Gün, Bugün teşkilatı ile en iyi diyaloğu kuran bir Genel Müdüre sahip olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Başarının bir aile olmaktan geçtiği şu günlerde orman teşkilatı olarak büyük bir aile olduğumuzun tekrar tekrar altını çiziyorum ifadelerini kullandı.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni