ANASAYFA / Genel / BİLGİN: 'KAZANIMLARIMIZI MEDYA SÜREKLİ GÜNDEME GETİRİYOR'
BİLGİN: 'KAZANIMLARIMIZI MEDYA SÜREKLİ GÜNDEME GETİRİYOR'
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 03.08.2023 08:48

BİLGİN: 'KAZANIMLARIMIZI MEDYA SÜREKLİ GÜNDEME GETİRİYOR'

03.08.2023 08:48

Karaisalı Orman İşletme Müdürü Şükrü Mirik’inde ziyaret edildiği toplantı sonrası Öz Orman üyeleri ile bir araya gelen Bilgin; Bugün bütün televizyon ve gazetelerde elde edilmiş olan şehitlik hakkının nasıl ve kimler tarafından kazanıma dönüştüğünü bütün dünya görmüş oldu.

Bazıları bu işlerin kendiliğinden olduğunu düşünüyor olmalılar ki sendikacılık yaptıkları zamanlarda bir taş üstüne taş koyamadan sendikacılık okulunda sınıfta kalmışlardı. Öz Orman İş sendikası yetkiyi aldığından itibaren orman işçisinin elde ettiği bütün hakları kazanıma çevirdi. Bugün hem orman işçilerini hem de orman işçilerinin tek yetkili sendikası olan Öz Orman İş’i tartışmaya açmak, motivasyonu da başarıyı da zedeleyecek her türlü hamleyi yapan malum zihinler geçmişte olduğu gibi yine sınıfta kalacaklardır açıklamalarında bulundu.

 

Öz Orman İş Adana Şube Başkanı Sahin Cerit ise yaptığı konuşmada;

Sendikal mücadelemizde meslektaşlarımızla birlikte olmak birinci koşulumuzdur. Bugün Genel Başkanımızın selamını sadece Adana değil, aynı zamanda Antalya, Mersin, İzmir, Aydın almıştır. Yarın diğer illerimizde de ziyaretler sürecektir. Öz Orman İş olarak en yukarıdan en aşağıya kadar hiç birimiz oturduğumuz yerde sendikacılık yapmıyoruz. Bizzat sahada olan, bizzat davadaşlarımızla hemhal olan bir duruşumuz var ifadelerini kullandı.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni