ANASAYFA / Genel / ATASOY; KURUMSALLIĞIMIZI TAMAMLAMIŞ BİR SENDİKAYIZ
ATASOY; KURUMSALLIĞIMIZI TAMAMLAMIŞ BİR SENDİKAYIZ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 03.08.2023 09:20

ATASOY; KURUMSALLIĞIMIZI TAMAMLAMIŞ BİR SENDİKAYIZ

03.08.2023 09:20

Isparta yangınları denilince akıllara gelen şube Öz Orman Isparta Şube Başkanlığıdır.

Yapılan gayretli çalışmalarla Türkiye geneli bütün işçilerin toplandığı alanda temsil eden yangının bulunduğu yerdeki şube başkanıdır.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Öz Orman İş Isparta Şube Başkanı Süleyman Atasoy;

Bizler yangınların başlaması ile birlikte Ankara’ya Genel Başkanımıza bilgilendirmelerimizi yapar ve kendilerinden gelen talimatlar doğrultusunda hareket ederiz. Önemli olan yangının oluştuğu alanda bulunmak ve meslektaşlarımızın kendilerini kimsesiz hissetmemelerini önlemek açısından birinci görevimiz bu olur. Teşkilatlarımız yangının oluştuğu alana dikkat kesilmeye, bilgilendirilmeler yapılmaya başlanınca yangının büyüklüğüne göre Türkiye genelinde destek kuvvetler yangının bulunduğu alana akın etmeye başlar. İşte tam bu esnada işçi arkadaşlarımız nereden gelmişlerse orada bulunan şube başkanımızla temasımız sürer.

Diyelim ki Isparta Eğirdir’de başlayan büyük ölçekli bir yangın olduğunda Sakarya’dan ek destek gelirse Sakarya Şube Başkanımız bizimle temasta kalır. Gönderilen arkadaşlarının nerede olduklarını, ,ihtiyaç durumlarını gönderilen ildeki şube başkanımız bize bildirir bizlerde o koordinasyonlar doğrultusunda hareket ederiz. Öz Orman olarak kurumsallığını tamamlamış büyük bir sendika olmanın farkındalıkları bunlar. Bu yıl yaşanan yangınlarda Çanakkale’den, İstanbul’dan, Bursa’dan destek ekipler geldi ve orada bulunan şube başkanlarımız bizleri arayarak size emanetlerimizi gönderdik bilginize dedikleri andan itibaren bizim yardımımıza koşan Ateş Savaşçısı arkadaşımız artık bize emanettir.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni