ANASAYFA / Genel / DANIŞ; BİZ ONLARA KIRMIZI KARTI YILLAR ÖNCE ÇIKARDIK
DANIŞ; BİZ ONLARA KIRMIZI KARTI YILLAR ÖNCE ÇIKARDIK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 03.08.2023 10:18

DANIŞ; BİZ ONLARA KIRMIZI KARTI YILLAR ÖNCE ÇIKARDIK

03.08.2023 10:18

Uzun soluklu bir mücadele verdiklerini dile getiren Öz Orman İş İzmir Şube Başkanı Danış, Büyük tecrübeye sahip bir Genel Başkana sahibiz. Genel Başkan yardımcılarımız, Şube ve Bölge Başkanlarımız ile birlikte gece gündüz demeden gayret sarfediyoruz.

Bizi diğerlerinden ayıran bariz özellikler var; Diğerleri işçiyi masasına meze yapmak isterken biz yol arkadaşlarımızın sofrasını büyütmeye, katıklarını çoğaltmaya odaklanmış durumdayız.

Geçici işçilikten gelen bir şube başkanı olarak geçmişte bize yaşattıklarını bildiğimiz için onlara büyük bir kırmızı kart çıkararak onları oyun dışı ettik.

Bugün yalanlarla, ali cengiz oyunları ile tekrar maça dahil olmaya çalışanlar biz işçilerin gönüllerinde asla yer bulamayacaktır. Geçmişte duyulan güven içki sofralarında meze edilmiş, alnımızın akı olan katkılarımız peşkeş çekilmiş ve sonuç olarak işçiye yabancı olan, işçiyi dinlemeyen, işçiyi sadece aidat getiren bir gelir kapısı olarak gören kölelik sistemi Öz Orman İş sendikamızın gelmesi ile birlikte son bulmuştur.

Bu işçi yıllardır var. Yıllardır çalışıyor, yıllardır emek veriyor. Yıllardır çalışan işçinin bütün kazanımları Öz Orman İş sayesinde oldu. Dün sadece bir tane kazanım elde ettik diyebiliyorlar mı hayır. Ayık durmadıkları için işçinin derdini de bilmeyeceklerini adımız gibi biliyoruz ifadelerini kullandı.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni