ANASAYFA / Genel / TURAN; HİÇ BİR HAK KAYBI OLMAYACAK
TURAN; HİÇ BİR HAK KAYBI OLMAYACAK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 03.08.2023 15:43

TURAN; HİÇ BİR HAK KAYBI OLMAYACAK

03.08.2023 15:43

Yapılan ziyaretler kapsamında orman işçilerini çalıştıkları iş yerlerinde ziyaret eden Turan öz orman iş üyeleri ile fikir alış verişinde bulundu.

Teşkilat çalışmaları kapsamında bütün bölgeleri ziyaret edeceklerini dile getiren Turan; Amacımız orman teşkilatının teyakküzda olduğu şu günlerde yanlarında olmaktır ifadelerini kullandı.

Toplu sözleşme, alınan kadro ve şehitlik hakkı gibi birçok konunun konuşulduğu ziyarette Turan şöyle konuştu;

Teşkilatımız işine odaklanarak moral ve motivasyonunu asla bozmasın. Biz üzerimize düşeni yaparak onların beklediği bir sözleşemeye imza atacağız.

Dava sürecinde iyi adamı oynayan, hem kötülük yapıp hem de böyle olmasını istemezdik diyen pişkinliğin başka hiçbir yerde görülmeyeceğini söyleyen Turan; Bugün iyi adam gibi davrananların yaptığı kötülük asla unutulamaz.

Her şeyi bir adrese kanalize etmenin formülleri olduğu şu günlerde, orman teşkilatı ile alakası olmayan bir mevzuyu olduğu gibi ormana yormanın da kimse tarafından inandırıcılığı kalmamıştır dedi.

Orman teşkilatının rahat olmasını isteyen Turan, Biz bu tuzağın da altından kalkarız eveallah. Bu güne kadar orman işçilerini karşısına alan, onlara gol atmaya çalışan kim varsa kendi kalesine golü yemiştir. Bu kişilerin de sonu ayan beyan ortadadır dedi.

 

Teşkilatlarımızı ziyaret ederken gördüğümüz bir gerçek vardır diyen Turan şöyle konuştu.

Biz teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu arkadaşlarımız bizim meslektaşlarımız. Geçmişteki sendika ile öz orman işi karşılaştırabilecek bir tecrübeye sahip olduk. Bütün arkadaşlarımız biz onları iyi biliriz, onların bize neler yaşattığını da çok iyi biliriz o yüzden biraz ötede oynasınlar demeleri aslında onların anlayacağı dilden bir cevaptır. Evet onlar ötede dursunlar.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni