ANASAYFA / Genel / ÖZ ORMAN İŞ TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI ÇANAKKALEDE DEVAM EDİYOR
ÖZ ORMAN İŞ TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI ÇANAKKALEDE DEVAM EDİYOR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 07.08.2023 16:11

ÖZ ORMAN İŞ TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI ÇANAKKALEDE DEVAM EDİYOR

07.08.2023 16:11

Yapılan ziyaret sonrasında Öz Orman İş üyeleri ile bir araya gelen Kızılkaya; Teşkilat çalışmaları kapsamında üyelerimizi asla yalnız bırakmıyoruz ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin her yerinde yeşil vatanın korunması ve ihyası için mücadele veren Ateş Savaşçılarının yanında olduklarını dile getiren Kızılkaya, Bizim birliğimiz dosta güven, düşmana korku verir. Bizim kararlılığımız orman teşkilatının yarınları için büyük bir teminattır dedi.

Toplu sözleşme görüşmelerinde kazanım elde etmek adına çalışmalar yürüteceklerini söyleyen Kızılkaya, Bu teşkilatın hayrına bir adım atmamış olanların bu teşkilatın şerrini istediklerini pekâlâ görüyoruz. Biz hiçbir zaman teşkilatımızın hak kaybına uğramasına izin vermeyeceğiz. Yine bol kazanımlı, yine umudun gerçeğe dönüştüğü bir adım atacağız ifadelerini kullandı.

 

Çanakkale Şube Başkanı Hikmet Benli ise yaptığı konuşmada; Genel Başkan yardımcılarımızın Türkiye genelinde sahada olduklarının altını çizerek, Sosyal medyada klavye başına oturup delikanlılık yapanlardan değiliz, biz bizzat sahada teşkilatımızın yanında olan büyük bir gücüz ifadelerini kullandı.

Çanakkale genelinde üyelerimizin talep ve önerilerini Genel merkezimize ilettiğimiz gibi genel merkezimizin bizzat üyelerimizle bir arada olması da bizleri onurlandırmıştır dedi.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni