ANASAYFA / Genel / TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI KAHRAMANMARAŞTA DEVAM EDİYOR
TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI KAHRAMANMARAŞTA DEVAM EDİYOR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 07.08.2023 16:31

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI KAHRAMANMARAŞTA DEVAM EDİYOR

07.08.2023 16:31

Yapılan ziyaret sonrasında Orman Bölge Müdürlüğü ve Göksun Orman İşletme Şefliğinde Öz Orman İş üyeleri ile bir araya gelen Bilgin; Büyük bir felaketin yaşandığı bölgemizde Öz Orman İş olarak depremin ilk anından itibaren üyelerimizin her zaman yanında olduk. Hak İş ve Bağlı sendikaları olarak 220 milyonu aşan yardım desteğinde bulunduk ifadelerini kullandı.

 

Orman teşkilatımızın deprem felaketinde bölgeye ilk ulaşan kurum olduğunun altını çizen Bilgin; Kurumsal yapısını tamamlamış 192 yıllık tecrübe ile depremin ilk anından itibaren alanda olmak bizim farkındalığımız için çok önemliydi dedi.

 

Yaptığımız ziyaretlerde Orman Genel Müdürlüğü personeli olan arkadaşlarımızın hala deprem bölgelerini terk etmediklerini, insanlar için erzak, hayvanlar için su tedarikini sürdürdüklerini görüyoruz. Bazı arkadaşlarımızın görev süreleri bitmiş olmasına rağmen bölgede gönüllü kaldıklarını, bazı arkadaşlarımızın aileleri enkaz altında kalmış olmasına rağmen diğer insanların yardımına koştuğunu gördük. Bu durum teşkilatımızın ne kadar özverili olduğunun ayan beyan kanıtıdır ifadelerini kullandı.

 

Deprem bölgesinde evi ağır derecede yıkılan arkadaşlarımıza yardım ettiklerini söyleyen Bilgin, Biz büyük bir aileyiz ve aile olmanın gereğini yerine getiriyoruz dedi.

 

Kahramanmaraş Şube Başkanı Ali Görgel ise yaptığı konuşmada; Depremin ilk anında kendisi ve ailesinin de enkaz altında kaldığını söyledi. Deprem sonrası büyük bir şok yaşadıklarını dile getiren Görgel, o günlerde hepimizin psikolojisi altüst olmuştu, hayatlarımız kaymış nice canlarımızı toprağa vermiştik. O günlerde sağlam olan tek şey bedenlerimizin ayakta olmasıydı. Yaşıyorduk ama nasıl yaşadığımıza anlam veremiyorduk. O yüzden depremin ilk anından şu ana kadar gönüller kırmışsak, telaş içerisinde olup geri dönüş yapamamışsak bu bizim eksiğimizdi. Bundan dolayı teşkilatımızın samimiyetine sığınıyor, herkesten helallik istiyorum açıklamalarında bulundu.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni