ANASAYFA / Genel / ANTALYA TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ANTALYA TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 07.08.2023 16:45

ANTALYA TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

07.08.2023 16:45

Öz Orman İş Antalya Şube Başkanı Ahmet Ali Şişaneci ve şube yönetiminin eşlik ettiği ziyaretlerde üyelerle konuşan Gün; Bu ziyaretlerimiz her zaman devam edecektir. Aramızda asla ayrı gayrı söz konusu olamaz. Bu güne kadar nasıl ki çileleri birlikte sırtlanmış ve kazanıma dönüştürmüşsek bundan sonraki zamanlarda aynı olacak dedi.

Öz Orman İş sendikası olarak kazanım hanemizi taçlandırmak adına çalışmalarını sürdüreceklerini dile getiren Gün, Sizden bir ricam var, bu güne kadar güveninize layık olmaya çalışan bir abiniz olarak bu son süreçlerde de güveninizi diri tutmanızı istiyorum dedi.

Kazanım hanemizi daha iyi bir duruma getirmeden mücadelelerini sonlandırmayacaklarını söyleyen Öz Orman İş Genel Eğitim Sekreteri Gün, Biz size geçmişte nasıl ki sözler vermiş ve verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmiş isek, bundan sonrası için de aynı güvenle yolumuza devam edeceğimizi bilmenizi istiyorum dedi.

Bu güne kadar orman işçisi için hayırlı bir kelamı olmayanların kuru gürültüden başka hiçbir şey yapmadıklarını söyleyen Gün; Bu teşkilat herkesi çok iyi tanır. Bizim neler yapabildiğimiz de ortada, onların neler yapamadıkları da ortada. Bu işin sonunda kazananı orman işçisi olan bu mücadelede yine birileri sınıfta kalacak dedi.

 

Teşkilat çalışmaları kapsamında her zaman orman işçisinin yanında olduklarını söyleyen Antalya Şube Başkanı Ahmet Ali Şişaneci; Antalya konum anlamında yazın bütün teşkilatlarımızın geldiği önemli bir pilot bölge. Bu sebeple bize gönderilen her bir üyemiz gönderilen bölgedeki şube başkanlarımızın emanetidir. Bizler de bu emanete ev sahipliği yapmak için gece gündüz demeden emek veriyoruz ifadelerini kullandı.  

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni