ANASAYFA / Genel / MUĞLA TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
MUĞLA TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 07.08.2023 17:16

MUĞLA TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

07.08.2023 17:16

Üyeler ile bir araya gelen Turan; Siz işinize odaklanın, biz sizin kazanım hanenizi nasıl daha da büyütürüz ona odaklanalım. Morallerinizi bozmayın, gardınızı düşürmeyin. Sizin herkesten farkınız var. Siz bu yeşil vatanın koruyan, yeşerten, büyüten Ateş Savaşçılarısınız ifadelerini kullandı.

 

Teşkilat çalışmaları kapsamında gittiğim her yerde ısrarla altını çiziyorum; Sizin asla bir hak kaybınız olmayacak. Biz sizin yarınlarınızı inşa etmede üzerimize ne düşüyorsa fazlasıyla yerine getireceğiz.

Büyük bir tecrübeye sahibiz. Sizin gibi güçlü bir teşkilatın gücünü hissederek adım atıyoruz. Karambole getirerek orman teşkilatında bir şeyler koparmak isteyenlere açık ve ne şekilde şunu söylüyoruz; Bize hayırla gelen, teşkilatımızın menfaatine olan her durumu alır başımıza koyarız, ama teşkilatımızın içerisinde fitne koymaya çalışanı, teşkilatı birbirine düşürmeye çalışanları asla aramızda barındırmayız. Büyük bir aileyiz ve ailemizi korumak adına ne gerekiyorsa onu yapıyoruz ifadelerini kullandı.

Sabırlı olmanın hayır getireceğini, hayırsız durumların hiç biri içerisinde bulunmayacaklarını dile getiren Öz Orman İş Genel Mali Sekreteri Turan, Bugün neden ve niçini sorgulayanlar var. Biz onlara şunu diyoruz. Hatırlıyor musunuz jakobencileri, sendikacı oldukları halde kendilerini patron gibi görenleri, bizi aidat memuru gibi görenleri ve bir derdimiz olduğunda söyleyemediğimiz o kişileri hatırlıyor musunuz?

Onlar şimdi yaptıklarının unutulduğunu düşünüyor olmalılar ki yine sahaya çıkmaya çalışıyorlar; Onlar unutturmaya çalışsalar tarih unutturmaz, onlar susturmaya çalışsalar hakikat susmaz ifadelerini kullandı.

 

Öz Orman İş Muğla Şube Başkanı Bilal Güçlü yapılan teşkilat ziyaretlerinde şunları dile getirdi;

Biz ormancılar olarak dünü hatırlayan insanlarız. Evet, yeni arkadaşlarımız eskiden neler yaşattıklarını bilmezler. Fakat bizim o dönemlerde üçüncü sınıf insan muamelesi gördüğümüzü benim yaşımdaki bütün arkadaşlarımız hatırlar. Sendikanın varlığını asla hissetmediğimiz gibi geçici işçinin zam oranının beş, kadrolu işçinin zam oranının on olduğu haksız bir zamanda ‘bu haksızlığa dur diyecek’ birileri yoktu.

O gün sendikacılıkta sınıfta kalanlar, yenilen pehlivan misali yine sahaya çıkmanın arayışı içerisindeler.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni