ANASAYFA / Genel / Antalya'da Orman Yangınlarıyla Mücadelede Etkili İsmi Dikici Ziyaret Edildi
Antalya'da Orman Yangınlarıyla Mücadelede Etkili İsmi Dikici Ziyaret Edildi
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 08.08.2023 09:18

Antalya'da Orman Yangınlarıyla Mücadelede Etkili İsmi Dikici Ziyaret Edildi

08.08.2023 09:18

Antalya'nın doğal güzelliklerinin korunması ve orman yangınlarının önlenmesi amacıyla yürütülen çabalara bir örnek daha eklendi. Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici'nin liderliğindeki ekip, orman yangınlarıyla mücadelede etkili bir isim olarak ön plana çıkıyor. Son olarak, Öz Orman İş Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün ve Antalya Şube Yönetimi, bölge müdürü ve ekibiyle bir araya geldi.

 

Ziyaret sırasında orman işçileri ve orman yangınları hakkında detaylı bir fikir alışverişi gerçekleştirildi. Antalya'nın doğal zenginliklerinin yanı sıra orman yangınlarının da önemine vurgu yapılan görüşmelerde, alınması gereken önlemler ve yangınla mücadele stratejileri masaya yatırıldı.

 

Öz Orman İş Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Antalya'nın doğal güzelliklerini koruma amacıyla bir araya geldik. Vedat Dikici ve ekibi, orman yangınlarına karşı gösterdikleri etkili mücadele ile takdiri hak ediyor. Orman teşkilatı tarafından sevilen Bölge Müdürlerimiz arasında gösterilen müdürümüzü ziyaret etmek bizim için önemlidir. Bu tür işbirlikleri ve bilgi paylaşımları, gelecekte daha güçlü adımlar atmamıza yardımcı olacaktır" dedi.

 

Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici ise, "Doğanın korunması ve orman yangınlarıyla mücadele, hepimizin ortak sorumluluğudur. Öz Orman İş ekibiyle gerçekleştirdiğimiz bu değerli ziyaret, daha iyi bir gelecek için önemli bir adımdır" şeklinde konuştu.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni