ANASAYFA / Genel / BİLGİN; ‘ONLARIN ALIŞKANLIĞINI YIKACAĞIZ’
BİLGİN; ‘ONLARIN ALIŞKANLIĞINI YIKACAĞIZ’
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 09.08.2023 09:17

BİLGİN; ‘ONLARIN ALIŞKANLIĞINI YIKACAĞIZ’

09.08.2023 09:17

Yangınların başlaması ile birlikte Genel Başkan Yardımcıları olarak sahada, üyelerinin yanında olduklarını dile getiren Bilgin, Geçen yıl bu vakitler yine yangınlarımız vardı ve yine bizler sahadaydık. Üyelerimizin zor zamanlarında bu güne kadar nasıl ki yanlarında olduysak, bundan sonraki zamanlarda da yanlarında olmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

 

Bilgin teşkilat çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş Orman İşletme Müdürlüğünde çalışan Öz Orman İş üyesi Mustafa Güzel’in oğlunun düğününde nikah şahitliği yaptı.

 

Çifte mutluluklar dileyen Bilgin teşkilat çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Dadaloğlu işletme şefliğinde üyelerle bir araya gelen Bilgin; Bu gün birçok yeri ziyaret ettim. Kadro ve şehitlik hakkı noktasında arkadaşlarımızın mutluluğuna şahit oldum. Bazı arkadaşlarımız geriye dönüklerle ilgili tedirginlik yaşıyorlar. Orada da söyledim şimdi de söylüyorum; Hak kayıplarınız olmayacak, geriye dönüklerinizi alacaksınız. Bugün mücadelesini verdiğimiz bu olayın her yıl tekrarlanmaması adına size bize büyük bir sorumluluk düşüyor, onlar orman işçilerinin her imza sürecini baltalamak adına bu durumu bir alışkanlık haline getirdiler ifadelerini kullandı.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni