ANASAYFA / Genel / ÜYELERİMİZ FERDİ KAZA SİGORTASI KAPSAMINDADIR
ÜYELERİMİZ FERDİ KAZA SİGORTASI KAPSAMINDADIR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 09.08.2023 11:23

ÜYELERİMİZ FERDİ KAZA SİGORTASI KAPSAMINDADIR

09.08.2023 11:23

Öz Orman İş Sendikasına üye olan ve üyeliği kabul edilen her bir üye Ferdi Kaza Sigortası kapsamına otomatik alınmaktadır. Öz Orman İş üyelerinden hiçbir bedel alınmaksızın verilen bu hizmetin bedeli Öz Orman İş Genel Merkezi tarafından karşılanmaktadır.

 

Öz Orman İş Mali İşlerden Sorumlu Birim tarafından yapılan açıklamada

Öz Orman Sendikası; Sosyal sendikacılık alanında da öncü sendikadır. Ferdi grup kaza sigortasını sendikanın öz kaynaklarından karşılayan ilk sendikalardan biridir. Biz üyelerimizin gülen yüzü ağlayan gözü olmaya söz verdik açıklamasında bulundu.

Ferdi kaza sigortası kapsamında yapılan açıklamaya göre;

 

Ferdi Kaza Sigortası 7 gün 24 saat esasına göre uygulanmaktadır.

 

Öz Orman İş üyesi nerede olursa olsun (işyerinde- izinde- ormanda- evde-tarlada vs.) herhangi bir kaza ( iş kazası- trafik kazası- sokakta yürürken düşmesi kafasını çarpması- depremde- denizde boğulma vs) geçirdiği kaza neticesinde ölüm veya sürekli sakatlık halinde, sürekli sakatlık oranına göre kendisine, ölümü halinde ise mirasçılarına toplamda 50.000TL ödeme yapılmaktadır.

 

Şu ana kadar 110 yakın üyemize ölüm ve sürekli sakatlık nedeniyle 3.000.000TL ödeme yapılmıştır.

Sadece 06.02.2023 tarihinde Ülkemizde meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden 15 üyemizin mirasçılarına toplamda 450.000TL ödeme yapılmıştır.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni