ANASAYFA / Genel / TURAN DİJİTAL KİMLİK VE FERDİ KAZA SİGORTASININ DETAYLARINI AÇIKLADI
TURAN DİJİTAL KİMLİK VE FERDİ KAZA SİGORTASININ DETAYLARINI AÇIKLADI
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 09.08.2023 11:47

TURAN DİJİTAL KİMLİK VE FERDİ KAZA SİGORTASININ DETAYLARINI AÇIKLADI

09.08.2023 11:47

Yapılan ziyaretler sonrasında Öz Orman İş üyeleri ile bir arala gelen Turan Ferdi kaza sigortası ve Öz Orman üyeleri için hayata geçirdikleri e- kimlik uygulaması hakkında açıklamalarda bulundu.

Turan; Dijital kimlik uygulamamız ile birlikte üyelerimizin daha organize olduğu, her birinin elde edilen bütün kazanımlardan eşit oranda faydalandığı, ülke sınırları içerisinde il, bölge farklılıklarını kaldırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Yaptığı açıklamada, Bizim için Karadeniz bölgesinin herhangi bir ilinde görev yapan bir kardeşimiz farklı bir bölgeye gittiğinde de yapılan hizmetlerden faydalansın istiyoruz. Haberlerimizi, lokal bilgilendirmelerimizi, misafirhane ve anlaşmalı kurumlarımızı hepsini dijital kimlik kapsamına aldık dedi.

Uygulamanın daha da geliştirileceğinin altını çizen Turan, dijital dünyanın hızını takip etmeye çalışan, üyelerimizin de bu durumdan faydalanması için azami gayret gösteren bir sendikayız açıklamalarında bulundu.

Ferdi Kaza Sigortası kapsamında da açıklamalarda bulunan Turan, Biz üyelerimizin ağlayan gözü, gülen yüzü olmak istiyoruz dedik. Onların en zor zamanlarında yanlarında olmak istedik. On yıldan bu yana hayata geçirdiğimiz ve sadece Genel Merkez olarak karşıladığımız bu sigortanın bedelini 30 Bin TL’ den 50 Bin TL’ye çıkarmış durumdayız.

Şu ana kadar 110 yakın üyemize ölüm ve sürekli sakatlık nedeniyle 3.000.000TL ödeme yaptık, bunun yanında 06.02.2023 tarihinde Ülkemizde meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden 15 üyemizin mirasçılarına toplamda 450.000TL ödeme yaptık. Üyelerimizden evleri yananlar oldu bu durumda olan üyelerimize de desteklerimizi yaptık açıklamalarında bulundu.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni