ANASAYFA / Genel / KIZILKAYA; SİZİN HAK KAYBI YAŞAMANIZA ASLA İZİN VERMEYİZ
KIZILKAYA; SİZİN HAK KAYBI YAŞAMANIZA ASLA İZİN VERMEYİZ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 10.08.2023 19:09

KIZILKAYA; SİZİN HAK KAYBI YAŞAMANIZA ASLA İZİN VERMEYİZ

10.08.2023 19:09

Orman İşçilerinin kazanımlarına tahammül edemeyenler bu hazımsızlıklarını fitne ve yalanlarla aklama sevdasındalar diyen Kızılkaya, Yetki mahkemesinde kazanma olasılığının binde sıfır olduğunu bildikleri halde orman işçilerinin çalışma barışını bozmak için huzursuzluk tohumları ekmek istediklerini söyledi.

Bu güne kadar orman işçilerinin her türlü kazanımını sabote eden, her yetki döneminde kurulmuş saat gibi hortlayan bu kirli tuzakçıların yıllar öncesinden tanındığını, denendiğini biliyoruz açıklamalarında bulundu.

 

Kendilerini masum gösterme arsızlığının da cabası olduğunu söyleyen Kızılkaya, pişkin mamur gibi haklı olduklarını iddia edenler orman işçilerinin yetki sürecinde hedeflerinin sendika aidatı olduğunu söylemekten de utanmıyorlar.

Onların doymadığını, yetimin hakkı olan emanetleri hangi rulet masalarında çarçur ettiklerini herkes çok iyi bilmektedir diyen Kızılkaya Bugün öyle bir film çeviriyorlar ki; hem çiftçinin kuzusunu yiyor, hem de çiftçi ile birlikte sahte gözyaşı döküyorlar.

Üyelerin kadro ve şehitlik kazanımı sonrasında bir ve bütün olduğunu gören ve tahammül etmeyen bu insanlar birkaç tane trolle sosyal medya kahramanı olmaya çalışıyorlar.

Bizim amacımız sadece ve sadece üyemizin menfaatidir diyen Kızılkaya, biz üyemize şunu söylüyoruz; sizin hak kaybı yaşamanıza asla izin vermeyiz, ama bunların bu yaptığı ali cengin oyunlarını da yutmayız açıklamalarında bulundu.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni