ANASAYFA / Genel / TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI HATAYDA DEVAM EDİYOR
TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI HATAYDA DEVAM EDİYOR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 16.08.2023 10:36

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI HATAYDA DEVAM EDİYOR

16.08.2023 10:36

Bilgin; Oturdukları yerden yalan ve iftira kampanyaları geliştiren, birilerinin sözcülüğüne soyunanların doğrudan şaşmamaları gerekiyor. Fakat baktığımızda yalan ifadeleri o kadar rahat dile getiriyorlar ki insan okurken utanıyor ama onlar konuşurken utanmıyor.

Sosyal medyada gördüğüm yalan rüzgârı bu insanların doğasına o kadar işlemiş ki yalan onlar için normal bir hal almış ifadelerini kullandı.

 

İstanbul Ağaç Aş sürecine vurgu yapan Bilgin; Biz orada yetkiliydik. İşçileri tehdit ederek saf değiştirmeleri hususunda yoğun bir baskı yapıldı. Bu konuda Genel Eğitim Sekreterimiz İstanbul’da birçok televizyon kanalının da katılımı ile açıklamalarda bulundu. Bugün kalkmışlar biz başkalarının sözcülüğünü yapmışız, biz başkalarına küfür etmişiz tarzında sinkaflı yalanlar söylüyorlar. Biz Öz Orman İş olarak ne yapmışsak bütün medyanın gördüğü servis ettiği bir çalışma yaptık. Bugün yalan rüzgârında çamur at izi kalsın edebiyatına soyunmak onlara birşey kazandırmayacak açıklamalarında bulundu.

 

Hatay’ın sıfır noktasında işçilerle birlikte olan Bilgin; Bu güne kadar nasıl ki dediklerimizin arkasında durmuş ve dediklerimizi hayata geçirmişsek bundan sonraki süreçte de aynı sonucu yaşayacağımızı bilmenizi istiyorum. Onların yalanları bitmez, bizim de kazanımlarımız bitmez. Bu yüzden Öz Orman İş ailesinin her bir ferdinin mutlu olması için ne gerekiyorsa onu yapacağız açıklamalarında bulundu.

 

Öz Orman İş Şube Başkanı Yücel Avcıoğlu ise yaptığı konuşmada; Deprem felaketinin izlerini kapatmaya çalışıyoruz. Acımız büyük ama sendikamızın destekleri ve motivasyonu bizim için çok önemli dedi.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni