ANASAYFA / Genel / ANTALYA YANGIN EKİP ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
ANTALYA YANGIN EKİP ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 16.08.2023 10:53

ANTALYA YANGIN EKİP ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

16.08.2023 10:53

Biz Öz Orman İş olarak her an ve koşulda ailemizin bir parçası olan üyelerimizle bir arada olmayı önemsiyoruz. Onların en zor zamanlarında yanında olmak bizim için çok önemlidir dedi.

Yaptığımız teşkilat çalışmaları kapsamında üye arkadaşlarımızın sorunlarını dinlemek bu hususta çözümünü aramak bizim başlıca görevimiz dedi.

Gün toplu sözleşme ve yetki süreci hakkında da açıklamalarda bulundu; Bu güne kadar biz kimseyi mağdur etmedik bundan sonrası için de böyle bir planımız söz konusu değil. İşçileri her zaman tehdit eden, yalanı çok normal bir meziyet olarak sunan bu kişilerin yaptığı ortadadır. Bizim mevzumuz iki yıl öncesi tehdit edilerek zorla başka yerlere aktarılan işçilerimiz ile ilgiliyken bir üye dahi olmadığı halde sırf sendika zarar görsün diye başlatılan bu tuzağın onların başına yıkılacağı günler yakındır açıklamalarında bulundu.

Hiç kimsenin merak etmemesini söyleyen Gün, geriye dönükler noktasında da asla bir hak kaybı olmayacak diyen Öz Orman İş Genel Eğitim Sekreteri bu filmi her yetki döneminde tekrar tekrar yaşamamak adına bu adımı atmanın zaruri olduğunu söyledi.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni