ANASAYFA / Genel / BİLGİN; 'UZAKTAN DEĞİL, GÖZ GÖZE DİZ DİZE SÖZLEŞMEYE GELDİK'
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 17.08.2023 14:03

BİLGİN; 'UZAKTAN DEĞİL, GÖZ GÖZE DİZ DİZE SÖZLEŞMEYE GELDİK'

17.08.2023 14:03

Yapılan çalışmalarda üyelerimizin her zaman sesi olmayı hedeflediklerini dile getiren Bilgin; Bizim amacımız orman işçilerimizin daha iyi koşullarda çalışması için yeni kazanımlar elde etmektir.

Orman camiamızın özellikle son yaşanan deprem-sel felaketinde bütün kurumlarımızın içinde kendisini ispatlayan bir kurum olduğunu görülmüştür ifadelerini kullandı.

Bilgin; Toplu görüşmeler olsun, bu güne kadar verilmiş olan mücadeleler olsun hepsinin sonuç noktası bize inanan ve güvenen üyelerimize mahcup olmamaktır. Bizlerde bu güne kadar nasıl ki mahcup olmamışsak bundan sonrası için de aynı güveni hissetmeleri için uzaktan değil, göz göze- diz dize sözleşmeye geldik ifadelerini kullandı.

Buradaki üyelerimizim nazarında bütün üyelerimizin şunu çok iyi bilmelerini istiyoruz; Sizin kaybınız bizim kaybımızdır. Biz asla size kaybettirmeyeceğiz. Sorumluluğumuzu biliyoruz, ne yapmamız gerektiğini de biliyoruz. Bu güne kadar nasıl ki bir birimize mahcup olmamışsak bundan sonrası için de mahcup olmayacağımızı bilmenizi istiyorum ifadelerini kullandı.