ANASAYFA / Genel / YALOVA- İZNİK TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 19.08.2023 21:17

YALOVA- İZNİK TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

19.08.2023 21:17

Yalova ve İznik’te orman işçileri ile bir araya gelen Turan, teşkilat çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Yapılacak olan toplu sözleşme öncesi üyelerimizi bilgilendirme, görüş ve tavsiyelerini değerlendirme konusunda yaptığımız bu ziyaretlerin büyük bir fayda sağladığını dile getirdi.

Öz Orman İş Sendikası olarak kazanımın tek adresi olduklarını dile getiren Turan, Biz çizgimizden, hedeflerimizden en ufak bir taviz vermeden yürümeye devam ediyoruz. Bu yürüyüşümüz bu güne kadar kadroyu getirdi, şehitliği getirdi. Bundan sonrası için de bol kazanım getirecek bir yürüyüş olacağına vurgu yaptı.

Orman teşkilatının 192 yıllık köklü bir kurum olduğunun altını çizen Turan, Bugün bu kurumda olgunlaşması gereken hususlar yok mu var. Bu konuların masaya yatırılıp düzeltilmesi adına uzun zamandan beri mücadele veriyoruz. Yolumuz uzun ama kazanım hanemizde de geniş bir ihtiyaç durumu söz konusu. Bu sebeple Genel Başkanımız Sayın Settar Aslan’ın öncülüğünde şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrası için de bol kazanım elde ederek yürüyüşümüzü sürdüreceğiz dedi.