ANASAYFA / Genel / OGM TOPLU SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI
OGM TOPLU SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 11.10.2023 16:50

OGM TOPLU SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

11.10.2023 16:50

Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan öncülüğünde, Genel Sekreter Ali Bilgin, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, Genel Mali Sekreter Halil Turan, Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün ve Öz Orman İş Sendikası uzman ve avukatları katıldılar.

 

 Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin açılış toplantısına Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Genel Müdür Yarımcıları Recep Ateş ve Orman Genel Müdürlüğü Yöneticileri katılım sağladılar.

 

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı adına; Personel Genel Müdürü Adem DİNÇ, Personel Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Emin GÜVEN, İşçi ve İşveren İlişkileri Daire Başkan İsmail Şakıma ve yetkililer katıldılar.

 

 İşverenin üyesi bulunduğu Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) adına ise toplantıya; Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Şerafettin GÜLER, Uzman Fahriye ARIKAN ve Uzman Ahmet Sarıkaya katıldı.

 

Toplu iş sözleşmesi teklifinin geneli üzerinde bir değerlendirme yapılarak karşılıklı görüşler sunuldu. Görüşmede süresi sona eren toplu iş sözleşmesi üzerinde değişiklik teklifi getirilmeyen bazı maddeler kabul edildi. T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı ,Orman Genel Genel Müdürlüğü ve bağlı işyerleri için toplu iş sözleşmesi 2.oturumu 16.10.2023 tarihinde yapılacaktır.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni