ANASAYFA / Genel / Aslan; İSRAİL TARİHE HASTANE BOMBALAYAN DEVLET OLARAK GEÇMİŞTİR
Aslan; İSRAİL TARİHE HASTANE BOMBALAYAN DEVLET OLARAK GEÇMİŞTİR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 18.10.2023 11:43

Aslan; İSRAİL TARİHE HASTANE BOMBALAYAN DEVLET OLARAK GEÇMİŞTİR

18.10.2023 11:43

İsrail’in attığı bu bombalarla insanlık suçunu dünyanın gözünün içine bakarak yaptığını net bir şekilde görebiliyoruz diyen Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan şunları söyledi; İsrail tarihe hastane bombalayan devlet olarak geçmiştir.

TRT Radyo kanalına açıklama yapan Aslan; Filistin’de katliam yapılmaktadır. Hiçbir savaşta hastanelerin bombalanmadığını bilen dünya, söz konusu mesele İsrail olunca üç maymunu oynamakta. Binlerce insanın katledildiği bu savaş tarihin raflarında İsrail soykırımı olarak yerini alacaktır. Bu cümleyi bilerek söylüyorum. Filistin’i işgal eden, Filistin insanını bölgeden sürmek için türlü senaryolarla alt yapı hazırlığı yapan İsrail bugün yaşatılan bu mezalimliğin hazırlığını yıllardır yapmış gözüküyor.

 

İsrail yıllardır delinmediği söylenen demir kubbenin kısıtlı saatler içerisinde delindiğini, akabinde büyük bir şiddetle saldırdığını görmek bu hazırlığın saatler içerisinde yapılmadığını, uzun zamandan beri bu durumun kurgulandığını ve hayata geçirildiğini bizlere gösteriyor dedi.

 

Aslan; Dünya Müslümanlarının birlik içerisinde olamamasından kaynaklanan bu üşüşmenin süreceğini de şu ifadelerle dile getirdi;

Biz birliğimizi, dirliğimizi sağlayamadığımız müddetçe, teknolojide, ilimde, savunma sanayisinde güçlü olamadığımız müddetçe güçlü olanın zayıf olanı orantısız bir şekilde boğmaya çalıştığına şahit olacağız.

 

Bölgenin en tehlikeli coğrafyasında bulunan Türkiye’nin bu durumun farkında olduğunu da dile getiren Aslan; Bugün savunma sanayisinde attığımız adımlar yenidünya düzeninde olmak istediğimiz yerin adresini gösteriyor.

 

 Kendi silahını, kendi savunma sistemini geliştirmeye çalışan Türkiye’nin bu atılımlarda ne kadar haklı olduğunu görmüş olduk dedi.

 

Dünya insanlığının Filistin’de yaşanan katliam için bir olmaktan başka adreslerinin olmadığını söyleyen Öz Orman İş Genel Başkanı Aslan; Bugün göstermelik kınamalardan daha fazlası yapılmalı, Filistin’de yaşayan insanlara yardımların sağlanması için dünya devletleri gereken ağırlığı koyabilmeli. Hastaneyi bombalayan İsrail’e yaranma derdinde olan, ilk uçakla İsrail’e koşan destekçileri resmi açıklamalarla hastane patlaması ifadesi deseler de orada yaşanan bombalamanın müsebbibi olan devletleri, tedarikçilerini tarih asla unutmayacaktır.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni