ANASAYFA / Genel / TURAN GİRESUN KADRO BULUŞMASINDA KONUŞTU
TURAN GİRESUN KADRO BULUŞMASINDA KONUŞTU
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 30.10.2023 11:25

TURAN GİRESUN KADRO BULUŞMASINDA KONUŞTU

30.10.2023 11:25

Kadro almanın büyük bir özveri ile gerçekleştiğini dile getiren Turan; Bugün mutlu gününüzde kadronun mimarları olan Genel merkezimizi davet etmenizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum dedi.

Dünya coğrafyasının büyük bir imtihan verdiğini dile getiren Turan, barışın egemen olmasını istediğimiz dünyamızda ne yazık ki hala çocuklar ve kadınlar acımasızca öldürülebiliyor dedi.

Orantısız bir güçle büyük bir dünya karışıklığına sebep olacak adımların atılmaya çalışıldığını görebiliyoruz diyen Turan, Türkiye’nin bölge coğrafyasında arabuluculuk rolüne dikkat çekerek şunları kaydetti;

Bölgelerde yaşanan savaşların olmaması adına büyüklerimiz bugüne kadar büyük bir gayret sarf ettiler. Fakat biz barışa ne kadar ihtiyaç duyuyorsak birileri de savaşa o denli ihtiyaç duyuyor. Dünyada barışın olması adına gayret sarf eden bir milletin savaşlar konusunda ne kadar tecrübeli olduğunu da hatırlatıyoruz. Savaş acıdan, kandan, kıyımdan başka bir şey getirmemiştir dedi.

Savaşın göbeğinde hastanelerin bombalandığı, okullarında öğrencileri vefat etti diye okullarının kapandığı Filistin için kaygılıyız açıklamalarında bulundu.

 Kadro sevincinin buruk geçtiğine dikkat çeken Turan, İnsanlığın orantısız bir şekilde yok edilmek istendiği bir yerde ne yazık ki sevincimiz boğazımızda düğümleniyor dedi.

Kadro ve Şehitlik hakkının orman işçileri için uzun yıllardan beri beklenilen bir durum olduğuna da dikkat çeken Turan şöyle konuştu;

Bugün alınan kadronun mücadelesi verilmiş olan bir sözün hayat bulması ile başladı. Genel Başkanımız ‘o kadroyu alacağız’ dedi ve aldı. Bugün verilen sözlerin yerine getirilmesi noktasında haklı bir gururumuz var açıklamalarında bulundu.

Öz Orman İş Şube Başkanı Muhittin Çelebi’nin organize ettiği programa Giresun Eski Bölge Müdürü Ahmet Güneş,

Bölge Müdürü Ahmet Ulukan,

Eski Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya

Trabzon Şube Başkanı Şener Bayraktar ve çok sayıda şube müdür yardımcısı ve üyeler katılım sağladılar.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni