ANASAYFA / Genel / FERRERO İŞÇİLERİ ÖZ ORMANI TERCİH ETTİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 18.12.2023 11:25

FERRERO İŞÇİLERİ ÖZ ORMANI TERCİH ETTİ

18.12.2023 11:25

Ferrero'da çalışan yaklaşık 600 işçi T.Orman İş Sendikasından istifa ederek Öz Orman İş Sendikasını tercih etmiştir.

Öz Orman İşi tercih eden Ferrero çalışanları ile bir araya gelen Genel Başkanı Settar Aslan, İş kolunun en büyük sendikası Öz Orman İş’i tercih ettikleri için Ferrero çalışanlarına teşekkür etti.

Ferrero işçilerinin sosyal ve özlük hakları noktasında bugüne kadar atılmamış olan adımların Öz Orman İş ile birlikte kazanıma dönüşeceğini söyleyen Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan Büyük bir aile olduklarını, bu ailenin her bir ferdi için gece gündüz demeden mücadele edeceklerini dile getirdi.

Aslan; Emeğin ne olduğunu bilen, kendilerini büyük bir aile olarak konumlandıran sendikamız, bugüne kadar birliğin verdiği güçle tarım ve ormancılık alanında büyük kazanımlar elde etmiştir.

Bugün Ferrero ailesi ile başlattığımız bu yürüyüş özünde aile olmayı, genelde de kazanım elde etmeyi hedeflemektedir. Bu sebeple sen yoksan biz bir eksiğiz şiarıyla başlattığımız bu yürüyüşün hayırlı olmasını diliyorum dedi.

İştişare Toplantısına

Öz Orman İş Genel Yönetim Kurul Ali Bilgin, Zeki Sungur Kızılkaya, Halil Turan, Ramazan Gün ve uzmanlar hazır bulundular.