ANASAYFA / Genel / BİLGİN ŞEHİDİMİZİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
BİLGİN ŞEHİDİMİZİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 26.12.2023 17:02

BİLGİN ŞEHİDİMİZİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

26.12.2023 17:02

Ziyarette Bilgin’e İzmir Orman Bölge Müdür Yardımcısı Osman ÖNER, Gaziemir Orman İşletme Müdürü Mehmet ÇAPRAZLI, Salihli Orman İşletme Müdürü Mehmet DURAK, Salihli Orman İşletme Müdür Yardımcısı Gökhan ERKMEN, Şube Sekreteri Abdullah Gök ve Şube Mali Sekreteri Ali Çağlayan, İşyeri baş temsilcisi Hasan Özkar, Temsilci Ufuk Ulusoy, Öz Orman İş İzmir Şube Başkanı Halil İbrahim Danış eşlik ettiler.

Ziyarette konuşan Öz Orman İş Genel Sekreteri Ali Bilgin, Vatan savunması sırasında hayatını kaybeden kardeşlerimiz canlarını bu vatana feda ederek şehit oldular. Onların mukaddes emanetlerine sahip çıkmak adına büyük bir çalışma yaparak şehitlik hakkını aldık. Bugün kardeşlerimizin emaneti, vatana emanet. Bizlerde kardeşimizin sendikası olarak kaybımızın olduğu ilk günden bu yana ailemizin yanında durduk.

Bu kapsamda hem bugün ailemizi tekrar ziyaret ettik hem de kardeşimizin ferdi kaza sigorta kapsamında olan elli bin Türk lirası  emanetini ailemize takdim etmek istedik.

 Zor zamanların üstesinden birlikle geleceğimizi biliyoruz. Ülkemiz için yakın bir süre önce hayatını kaybeden 12 vatan evladımız gibi kardeşimizin de ruhu şad mekânı cennet olsun inşallah.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni