ANASAYFA / Genel / OGM İŞÇİLERİNDEN VATANDAŞA KADRO İKRAMI
OGM İŞÇİLERİNDEN VATANDAŞA KADRO İKRAMI
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 30.12.2023 11:13

OGM İŞÇİLERİNDEN VATANDAŞA KADRO İKRAMI

30.12.2023 11:13

Cuma namazıyla birlikte cami çıkışında vatandaşlara dağıtılan hayır yemeğine Öz Orman İş Genel Mali Sekreter Halil Turan, Bölge Müdür Muavini Mehmet Demirbağ, Yangın Şube Müdürü Mehmet Çalışkan, Şube Müdürü Ziya Karagüzel, Sakarya Şube Başkanı İslam Şişman katılım sağladılar.

Verilen yemek sonrası üyelerle bir araya gelen Turan, Alınan kadro ve şehitlik haklarının yoğun bir gayretle elde edildiğinin altını çizdi.

Orman teşkilatında gece gündüz demeden mücadele veren Ateş Savaşçılarımızın hakkı olan kadroyu almamızla birlikte yıllardır kadro alırsak kurban keseceğiz diyen kardeşlerimizin de hayalleri gerçeğe dönüşmüş oldu. Bu mutlu günlerinde bizleri davet eden, kadro hakkının mimarları olarak aramızda olun diyen kardeşlerimizin davetine icabet etmekten onur duyuyoruz açıklamalarında bulundu.

Turan, Dünya ve Ülke olarak zor günlerden geçtiklerini dile getirerek söyle konuştu;

Dünyanın gözleri önünde öldürülen çocuklar, kadınlar için sesimizi dünyaya duyurmaya, sivil insiyatif anlamında ne gerekiyorsa yapmaya gayret ediyoruz. Bugün dünyanın huzura ihtiyacı var dedikçe bir yerde katliamlar bir yerde de teröristler durmuyor.

İnsanlığın terörle imtihan içerisinde olduğu bu günlerde İsrail terörünün durdurulması noktasında dünyaya çağrımızı yineliyoruz dedi.

Ülke sınırlarımız içerisinde de canlarımızı bizden koparan PKK terör örgütünün kıydığı 12 canın, 12 şehidimizin acısını derinden yaşıyoruz. Bugün burada şehitlerimiz başta olmak üzere hayatını kaybeden kardeşlerimiz için okunan duaların kabul olmasını cenabı Allah’tan diliyorum açıklamalarında bulundu.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni