ANASAYFA / Genel / RAMAZAN GÜN KADRO VE VEDA YEMEĞİNE KATILDI
RAMAZAN GÜN  KADRO VE VEDA YEMEĞİNE KATILDI
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 30.12.2023 15:41

RAMAZAN GÜN KADRO VE VEDA YEMEĞİNE KATILDI

30.12.2023 15:41

Büyük bir katılımla gerçekleşen organizasyona Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat DİKİCİ, Mali İşler Şube Müdürü Mehmet PARLAKYILDIZ, Gazipaşa Orman İşletme Müdürü Engin ATLI, Alanya Orman İşletme Müdürü Yücel SÖNMEZ, Taşağıl Orman İşletme Müdür Yardımcısı Bilal YÜKSEL ,Öz-Orman İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Ramazan GÜN,  Öz-Orman İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Ahmet Ali ŞİŞHANECI ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gazipaşa Orman İşletme Müdürlüğünden Emekli 40 Orman İşçisi, Orman İşletme Şefleri, Orman Muhafaza Memurları ve Büro Memurları olmak üzere Bütün Gazipaşa Orman İşletme Müdürlüğü Personeli katılım sağlamıştır.

Emekli olan işçilere plaketlerini veren Öz Orman İş Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün, Bugün bir kısmımız kadroyu aldık diye sevinirken bir kısmımız da büyük emek verdiğimiz teşkilatımızdan alnımızın akıyla emekli oluyoruz diye seviniyoruz. İki sevinci aynı anda yaşamak pek nadirdir. Kadro mücadelesinde verilen emeklere yakından tanıklık eden arkadaşlarımız bu kutlu günün anlam ve önemini iyi bilirler. Öz Orman İş sendikamızın gayretleri ile elde edilen kadro ve şehitlik hakkının teşkilatımız açısından önemli ve gerekli olduğu ortadaydı. Bugün Genel Başkanımızın mücadeleleri ile bu hedefe varmış bulunuyoruz ifadelerini kullandı.

Organizasyon programında konuşan Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici ise Antalya Türkiye ormancılığının kalbidir. Bu sebeple burada bulunan bütün arkadaşlarımız mevsim normallerinin üzerinde bir mücadele sergilemektedir. Türkiye’nin birçok yerinde mevsimsel farklılıklar yüzünden orman yangınları etkisi değişebilir ama Antalya’da orman yangınları mevsim dinlemez ifadelerini kullandı. Bugün teşkilatımızın her bir neferi bu kutlu mücadelede ter döktüler emek verdiler. Bugüne kadar beraber olduğumuz ve buğun itibari ile emekli olan arkadaşlarımıza haklarımız helaldir, onların da helal etmesini dileriz.

Kadro sevincine ortak olan, mücadeleyi yakından bilen biri olarak emeği sahibine teslim etmek adına Öz Orman İş teşkilatının sergilediği sendikacılık mücadelesini tebrik ediyorum ifadelerini kullandı.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni