ANASAYFA / Genel / TURAN; ‘‘Büyüyen Türkiye’den Memurlar nasıl ki hak alıyorsa İşçilerimiz de almalı’’
TURAN; ‘‘Büyüyen Türkiye’den Memurlar nasıl ki hak alıyorsa İşçilerimiz de almalı’’
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 06.01.2024 15:18

TURAN; ‘‘Büyüyen Türkiye’den Memurlar nasıl ki hak alıyorsa İşçilerimiz de almalı’’

06.01.2024 15:18

‘YÜREĞİNİZİN GÜZELLİĞİNİ GÖSTERDİNİZ’

Halkın, esnafların, öğrencilerin geniş katılım gösterdiği 3 Bin kişilik mevlit yemeğine çevre işletmelerde çalışan Öz Orman İş üyeleri de katılım gösterdi.

Denizli Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Demirci, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Nuri Maraşlı, Çameli Orman İşletme Müdürü Erol Güner, Tavas Orman İşletme Müdürü Serdar İnce, Öz Orman İş Denizli Şube Başkanı Kenan Atalay ve yönetiminin katıldığı toplantı da orman çalışanları halk, esnaf ve öğrencilerle bir araya geldi.

Yemek sonrası Acıpayam Orman İşletme Müdürlüğünde Öz Orman İş üyeleri ile bir araya gelen Öz Orman İş Genel Mali Sekreter Halil Turan Kadro hayali kurarken adanan kurbanlar buğun vatandaşların şahitliğinde ikram edilmiş oldu. Büyük bir emeğin sonunda alınmış olan kadronun ikram değil hak olduğu ve uzun zamandan beri hayalini kurduğumuzu göstermiş oldunuz, Bugün burada 3 bin kişilik ikramla kadirşinaslığınızı, yüreğinizin güzelliğini gösterdiniz dedi.

Turan, Kadro mücadelesinde verilen sözleri tutan Öz Orman İş sendikamızın bir yetkilisi olarak aranızda bulunmak, sevincinize ortak olmak bizleri sevindirmiştir. Sendikacılıkta hak arama mücadelemiz büyük bir hızla devam ediyor, o gün kadro ve şehitlik hayalini kurduk ve hayalleri gerçeğe dönüştürdük. Her şeyin bir hayalle başladığının altını çizerek size şunu söylemek istiyorum diyen Turan şöyle konuştu;

‘HAYALLERİMİZİN SINIRLARINA AKILLARI ERMEZ’

Biz kadro istiyoruz dediğimizde adına sendika dedikleri birileri çıkıp bizim için bunlar hayal görüyor. O kadroyu kimse alamaz, o kadronun alınmasına da kimse izin vermez diyordu. Hayallerimizin sınırlarına dahi akılları ermeyen sözde sendikacılar üyelerimizin kadro sevincini kursaklarında bırakmak isteyip bizi aylarca mahkemelerle uğraştırmak istediler. Kendilerince bir oyun kurdular. Amaçları bugün yaşanan bu sevinci kursaklarda bırakmak istediler, kısmen başardılar ama bugün gecikmeli de olsa o sevinci yaşıyoruz dedi.

 

‘MAAŞLAR ERİDİ PARAMIZ PUL OLDU’

Bugün sendikacılıkta hem şehitlik hem de kadro sevinci yaşıyoruz ama üyelerimizin almış olduğu ücretlerde de ciddi iyileştirmelerin zaruri olduğunu dile getiren Öz Orman İş Genel Mali Sekreteri Halil Turan,

Maaşlar eridi, enflasyon ve ev kiraları karşısında işçimizin almış olduğu paralar pul oldu. Genel Başkanımızı Settar Aslan bu konuyu Türkiye gündemine getirerek seyyanen zam yapılması ve işçiler ile memurlar arasında oluşan makasın kapanması gerektiğini bütün ulusal kanallarda dile getirdi.

Bugün bütün işçi arkadaşların da destek verdiği bu hak arama mücadelesi ümit ediyorum ki istediğimiz şekilde sonuçlanır.

Çünkü büyüyen Türkiye’den herkes payına düşeni alıyorsa, memurlar alıyorsa, memur emeklileri alıyorsa işçilerimiz de almalı ifadelerini kullandı.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni