ANASAYFA / Genel / UNUTMADIK
UNUTMADIK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 06.02.2024 10:21

UNUTMADIK

06.02.2024 10:21

Bütün dünya yaşadığımız acıya ortak olmak adına kollarını sıvadı. Orman Teşkilatımız ise deprem haberinin ilk dakikalarından itibaren deprem bölgesine akın etti.

Depremin ilk anından bugüne kadar bölgeyi asla terk etmeyen Ateş Savaşçılarımız, acının paylaştıkça azaldığı gerçeği ile mücadelelerini sürdürüyorlar.

Konfederasyonumuz Hak İş ve bağlı sendikaları olarak yaşanan acıların telafisi için yoğun gayret gösterdik. Ne yaparsak yapalım acının telafi edilemeyeceğini bilerek karınca misali mücadelemizi sürdürdük.

Bugün depremin üzerinden bir yıl geçti. Bir yıl içerisinde bölgede yaşanan acıları hafifletmek, konut sorununu en aza indirmek adına gayret gösteren devlet yetkililerimize teşekkür ediyoruz.

Sivil toplum örgütleri olarak acıyı birleşerek dindirmek adına gayret gösteren başta konfederasyonumuz Hak İş ve kardeş sendikalarımızın duyarlı tutumu ve yaklaşımı bizi onurlandırmıştır.

Öz Orman İş olarak acının paylaştıkça azaldığı gerçeği ile yola çıkmaya devam edeceğiz. Bölgede halen görev yapan Orman Teşkilatımızın kahraman çalışanlarına, sendikamız bünyesinde depremin ilk gününden bu yana bölgede görev yapan bütün örgütlerimize teşekkür ediyoruz.

Ülke gündemimizi derinden sarsan bu felaketin sonuçlarına odaklanarak deprem kuşağı olan ülkemizde bir daha benzer felaketlerin yaşanmaması adına çalışmaların yapılmasının zaruri bir ihtiyaç olduğunun altını çiziyoruz.

 

Genel Yönetim Kurulu

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni