ANASAYFA / Başkandan Haberler / AK PARTİ ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYINDAN ÖZ ORMANA ZİYARET
AK PARTİ ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYINDAN ÖZ ORMANA ZİYARET
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 07.03.2024 11:07

AK PARTİ ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYINDAN ÖZ ORMANA ZİYARET

07.03.2024 11:07

Eski çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ak Parti Ankara Millet vekili Julide Sarıeoğlu, Ak Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan, Ak Parti 1. Sıra Çankaya Belediye Meclis Üyesi Sami İşel seçim çalışmaları kapsamında Öz Orman İş Genel merkezine ziyarette bulundular.

Belediye seçimleri kapsamında bütün sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiklerini dile getiren Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan, Çankaya’nın makus talihini değiştirmek, hizmetler noktasında sıkıntı çeken Çankaya’lı vatandaşlarımızın emrinde olmak için bir yola çıktık. Belediyeciliğin hizmet odaklı olduğunun altını çizen Kalkan, Bize düşen Çankaya için en iyisini sunmaktır. Bu amaçla çıktığımız yolda desteklerinizi bekliyoruz ifadelerini kullandı.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Ankara Milletvekili Julide Sarıeroğlu ise Çankaya’mıza sunulacak olan hizmet Ankara’mızın tamamını etkiliyor. Türkiye’nin en büyük ilçesini köy vasfından çıkararak Ak Parti belediyeciliği ile Çankayalı vatandaşlarımızı buluşturmayı hedefliyoruz dedi.

Sarıeroğlu, Bugün Çankaya’da oturan vatandaşlarımızın en iyisini hak ettiğini düşünüyoruz. En iyi hizmeti, en iyi belediyeciliği yapacak olan, donanımı ve tecrübesi ile desteğinizi isteyen Değerli adayımıza destek olmak için mücadele veriyoruz ifadelerini kullandı.

Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu,

Biz sayın Bakanımızla yol yürümenin ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. Sivil toplum örgütleri noktasında verdiği desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Çankaya’da oturan bir birey olarak Çankaya’nın en iyisini hak ettiğini düşünüyoruz. Bu kapsamda eksiksiz bir hizmet anlayışı için hem Meclis üyemiz sayın Sami İşel beye, hem de Çankaya için yeni bir vizyon olacak olan Belediye Başkan adayımız Sayın Duhan Kalkan’a başarılar diliyoruz ifadelerini kullandı.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni