ANASAYFA / Başkandan Haberler / Öz Orman İş Yönetiminden Yeni Atanan OGM Bürokratlarına Hayırlı Olsun Ziyareti
Öz Orman İş Yönetiminden Yeni Atanan OGM Bürokratlarına Hayırlı Olsun Ziyareti
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 22.05.2024 23:14

Öz Orman İş Yönetiminden Yeni Atanan OGM Bürokratlarına Hayırlı Olsun Ziyareti

22.05.2024 23:14

Öz Orman Genel Başkanı Settar Aslan, Genel Başkan Yardımcıları Ali Bilgin, Zeki Sungur Kızılkaya, Halil Turan, Ramazan Gün yeni atanan Orman Genel Müdürlüğü bürokratlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Orman Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Salih Çetiner, Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya, Orman Zararlıları ile Mücadele Daire Başkanı Sabri Kızılkaya, Dış ilişkiler Eğitim ve Yayın Daire Başkanı Mehmet Koç, Personel Daire Başkanı Süleyman Okumuş’ a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan Öz Orman İş yönetimi, yapılan atamaların hayırlara vesile olmasını diledi.

Yaptıkları ziyarette konuşan Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan, Orman camiasının dünü ile bugünü arasında belirli düzeyde kalite farkının oluşmasını Genel Müdürlüğümüzdeki hassasiyetten kaynaklandığını dile getirdi.  Settar Aslan, Teşkilatlarımızdaki başarının asıl sebeplerinden bir tanesi olan iletişim kanallarının açıklığı sayesinde her koşulda istişare mekanizmasına ihtiyaç duyduklarının altını çizdi. Yeni Türkiye’nin yeni yol haritasında Orman Teşkilatı güçlü bir şekilde ilerlemesini sürdürecektir. Yeni atanan Genel Müdür yardımcılarımızla da aynı hassasiyeti gözeterek çalışacağımızdan hiçbir şüphemiz yok dedi. Aslan, Güçlü bir teşkilat aynı zamanda güçlü bir örgütlenmeyle mümkün olacaktır. Sivil toplum örgütü olarak yetkiyi elimizde bulundurduğumuz süreden bu yana işçilerimizin kazanım hanelerine hep daha iyisini kazandırmak adına mücadele verdik. 2024 yılı hazırlık süreçlerinde de üyelerimiz ile yaptığımız ziyaretler, şube ve bölge başkanlıklarımızdan gelen üye taleplerini değerlendirerek yetkili organlarımızla değerlendireceğiz dedi.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni