ANASAYFA / Genel / CEYLANPINAR’DA ÖZ ORMAN-İŞ COŞKUSU
CEYLANPINAR’DA ÖZ ORMAN-İŞ COŞKUSU
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 08.08.2012 00:00

CEYLANPINAR’DA ÖZ ORMAN-İŞ COŞKUSU

08.08.2012 00:00

2 Ağustos 2012 tarihine kadar devam eden üye kayıtları neticesinde Öz Orman-İş’in TİGEM’lerde TİS yetkisi için gerekli çoğunluğu sağlaması üzerine, Ceylanpınar TİGEM’de çalışan tarım emekçileri, Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan’ı ilçeye davet ettiler. Bu davet üzerine Ceylanpınar’a giden Genel Başkan Aslan, aylardır orada görev yapan Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ile birlikte, Ceylanpınar TİGEM emekçilerinin coşkusuna ortak oldu.

 

Öz Orman-İş Ceylanpınar Temsilciliği önündeki caddede toplanan TİGEM emekçileri, üyesi oldukları sendikanın yetki çoğunluğunu ezici bir üstünlükle elde etmesini, davul-zurna eşliğinde halay çekerek kutladılar. Öz Orman-İş Genel Başkanı Aslan ve Genel Teşkilat Sekreteri Kızılkaya da işçilerle birlikte halay çekti.

 

İşçilere seslenen Genel Başkan Settar Aslan, Öz Orman-İş’e duydukları güven ve gösterdikleri örgütlenme çabasından dolayı kendilerini kutlayarak, “Sizlerin yüzünüzü kara çıkarmayacağız, başınızı öne eğdirmeyeceğiz.” dedi.

 

Genel Teşkilat Sekreteri Kızılkaya da, Öz Orman-İş’in mücadelesinin ‘işçilerin rızkınızı çoğaltma ve işlerini güvence altına alma mücadelesi’ olduğunu anlatarak, “Başkaları mücadelesini şeytanî yöntemlere yürüttü; biz ise size sadece gerçekleri söyledik, Hakka dayandık. Cenab-ı Allah da bize başarıyı nasip etti.” şeklinde konuştu.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni