ANASAYFA / Genel / MERSİN OBM İFTAR VERDİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 14.08.2012 00:00

MERSİN OBM İFTAR VERDİ

14.08.2012 00:00

Mersin Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, personele yönelik bir iftar yemeği verdi. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası salonundaki iftara; idarî müdürler ve şeflerle birlikte, işçi ve memurların oluşturduğu 300’ü aşkın personel iştirak etti. İftara, Öz Orman-İş Genel Mali Sekreteri Ali Bilgin ile Mersin Şube Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Öz Orman-İş Genel Mali Sekreteri Ali Bilgin iftarda bir konuşma yaptı. Bilgin, Orman Teşkilatında çalışan tüm personelin bir bütün olduğunu ve özveriyle hizmet ettiğini belirterek, şöyle konuştu:

“İşçisiyle-memuruyla, yöneticisi ve sendikacısıyla hep bir arada bulunmak, bizim her zamanki özlemimizdi. Eskiden işçi sadece hizmet ederdi. Bugün işçi, memur, yönetici ve sendikacı olarak hepimiz aynı masanın etrafında bir huzuru paylaşıyoruz. İşçimize hak ettiği değer verildiği zaman, başaramayacağı iş yoktur. Sabah işçimiz işe hangi moralle başlarsa, o moralle akşama kadar devam eder. Böyle güzel bir buluşmaya zemin hazırladığı için, Bölge Müdürümüz Sayın Abdurrahman Acer’e teşekkür ediyorum.”