ANASAYFA / Genel / DURMAK YOK, YOLA DEVAM
DURMAK YOK, YOLA DEVAM
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 28.08.2012 00:00

DURMAK YOK, YOLA DEVAM

28.08.2012 00:00

Genel Başkan Settar Aslan’ın başkanlık ettiği toplantıya Öz Orman-İş Genel Merkez Yöneticilerinin yanısıra şube başkanları ve bölge temsilcileri katıldı. Genel Başkanın açış konuşmasıyla başlayan Başkanlar Kurulunda, öncelikle Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı ile TİGEM’lerdeki örgütlenme çalışmaları ve gelinen nokta değerlendirildi.

 

Genel Başkan Aslan, Tarım Teşkilatındaki örgütlenme çalışmalarında Öz Orman-İş örgütleri ve üyelerinin büyük ve özverili bir çaba gösterdiğini belirterek, teşkilata ve üyelere teşekkür etti.  Başkanlar Kurulunda, Öz Orman-İş teşkilatının üyelere yönelik çalışmalarının yoğunlaştırılması; bu çerçevede orman emekçilerine yönelik ziyaret ve toplantıların artarak sürmesi ve aynı şekilde tarım emekçisi üyelere yönelik ziyaret ve toplantıların da devam etmesi benimsendi.

 

Önümüzdeki dönemde Toplu İş Sözleşmesi müzakerelerine başlanacağı üzerinde de duran Başkanlar Kurulu, teşkilatın TİS’ten beklentiler konusunda üyelerin nabzını tutması ve hazırlık yapması kararlaştırıldı.

 

Başkanlar Kurulunda, yoğun orman yangınlarının devam ettiği süreçte, orman emekçilerinin zorlu çalışma şartları ve özverili hizmetlerine de vurgu yapılarak, yaşanan sorunlar dile getirildi.

 

Öz Orman-İş Başkanlar Kurulu üyeleri, son haftalarda artan terör olaylarına da vurgu yaparak, Türkiye’nin birliğine ve dirliğine kasteden bu tür saldırıları kınadılar.

 

Bu arada, Öz Orman-İş Başkanlar Kurulunun açılış bölümüne, Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu da katılarak, kısa bir konuşma yaptı. Kurtulmuşlu, konuşmasında, orman yangınları bakımından yoğun bir dönem yaşandığına vurgu yaparak, tüm orman emekçilerinin bu yangınlara karşı canla-başla bir mücadele yürüttüğünü anlattı ve bundan dolayı bütün orman işçilerine teşekkür etti.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni