ANASAYFA / Genel / MERHUM ÜYEMİZİN EMANETLERİNE SAHİP ÇIKTIK
MERHUM ÜYEMİZİN EMANETLERİNE SAHİP ÇIKTIK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 04.09.2012 00:00

MERHUM ÜYEMİZİN EMANETLERİNE SAHİP ÇIKTIK

04.09.2012 00:00

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Manisa-Gördes Orman İşletme Müdürlüğü’nde çalışan üyemiz Ali Kurt, geçirdiği iş kazası sonucu vefat etmişti. Merhum Ali Kurt’un ferdi kaza sigortası bedeli de, merhumun emanetleri olan eşi Emine Kurt ve oğlu Recep Kurt’a teslim edildi.

 

Bu amaçla 31 Ağustos 2012 tarihinde Gördes’e bağlı Güneşli kasabasında bir tören düzenlendi ve ‘52 Yemeği’ verildi. Tören ve yemeğe Öz Orman-İş Genel Mali Sekreteri Ali Bilgin, Genel Mevzuat ve Araştırma Sekreteri Mehmet Çelik, İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, Öz Orman-İş İzmir Şube Başkanı Hamiyet Boyacı ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri ile bölgedeki orman işletmelerinin müdürleri ve merhumun yakınları katıldı.

 

Öz Orman-İş Genel Mali Sekreteri Ali Bilgin, törende yaptığı konuşmada,  Öz Orman-İş tüzüğüne göre, üyelerin aile fertlerinin sendikanın ‘manevi üyeleri’ olduğunu hatırlatarak, “Allah korusun, üyelerimizin başına bir iş geldiğinde, onların emanetlerine sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Bundan dolayı tüm üyelerimizi ferdi kaza sigortası ile sigortaladık. Hiç bir zaman temenni etmiyoruz; ama geride kalan süreçte 10 üyemiz, sigorta kapsamına girecek şekilde vefat etti. Öleni geri getiremeyiz, fakat hiç değilse onların emanetlerine sahip çıkmalıyız. Bugün burada, bu görevimizi yerine getirmek üzere bulunuyoruz.” dedi.

 

Törende, İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın da bir konuşma yaptı.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni