ANASAYFA / Genel / KARDEŞ SENDİKACILAR ÖZ ORMAN-İŞ’TE
KARDEŞ SENDİKACILAR ÖZ ORMAN-İŞ’TE
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 23.10.2012 00:00

KARDEŞ SENDİKACILAR ÖZ ORMAN-İŞ’TE

23.10.2012 00:00

Hak-İş 37. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları dolayısıyla Ankara’ya gelen heyette yer alan Azerbaycan, Belarus, Mısır ve Uganda’dan sendika yöneticileri, Öz Orman-İş Sendikası Genel Merkezini ziyaret etti.

 

Heyette; Azerbaycan İşçi Sendikaları Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Agil Dadaşov, Azerbaycan Çevre ve Orman İşçileri Sendikası Genel Başkanı Telman Quliyev, Belarus İşçi Sendikaları Federasyonu Başkanı Alexsander Yarachuk, Mısır İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Youssry Mouhammed, Yönetim Kurulu Üyesi Ibrahim Heikql ve Uluslararası İlişkiler Direktörü Mostafa Rostom, Uganda Ulusal İşçi Sendikaları Konfederasyonu Başkanı Owere Usher Wilson ve Yönetim Kurulu Üyesi Shamim Kalanda yer aldı.

 

Kardeş sendikaların yöneticileri, Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan, Genel Sekreter Bayram Ayaz, Genel Mali Sekreter Ali Bilgin, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Genel Eğitim Sekreteri Mustafa Çınar ile bir araya geldiler.

 

Yapılan görüşmeler sırasında; Türkiye, Azerbaycan, Belarus, Mısır ve Uganda’daki sendikacılık uygulamaları ve emekçilerin yaşadığı sorunlar üzerinde duruldu. Konuk sendikacılar, ülkelerindeki muadil sendikalar ile Öz Orman-İş arasında işbirliği anlaşmaları yapmak istediklerini bildirdiler.

 

Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan da, Hak-İş Konfederasyonunun uluslararası ilişkilerde büyük mesafe aldığını ve Öz Orman-İş’in ikili uluslararası ilişkiler kurma zamanının geldiğini söyledi.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni