ANASAYFA / Genel / BÖYLE GÜNLER İÇİN SİGORTA YAPTIK
BÖYLE GÜNLER İÇİN SİGORTA YAPTIK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 02.11.2012 00:00

BÖYLE GÜNLER İÇİN SİGORTA YAPTIK

02.11.2012 00:00

Merhum Şaban Gül’ün sigorta bedelinin ödenmesi dolayısıyla Kahramanmaraş’ta bir tören düzenlendi. Törene, Genel Mali Sekreterimiz Ali Bilgin, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Gediklili, Bölge Müdür Yardımcıları Adnan Kayım, Ali Göçer ve Ali Özdemir ile Kahramanmaraş Şube Başkanımız Latif Çoban, Adana Şube Başkanımız Şahin Cerit, Kahramanmaraş Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz, bölgedeki işyeri temsilcilerimiz, merhumun yakınları ve mesai arkadaşları ile yerel basın temsilcileri katıldı.

 

Törende konuşan Genel Mali Sekreterimiz Ali Bilgin, ülkemizdeki iş kazaları ve trafik kazalarında her yıl binlerce insanımızın yaşamını yitirdiğini anlatarak, bu kazaların ve ölümlerin önlenmesi için atılması gereken çok sayıda adım olduğunu söyledi. Bilgin, yitirilen canları geri getirmenin mümkün olmadığını, fakat onların geride bıraktığı emanetlerine sahip çıkmak gerektiğini anlatarak, şöyle devam etti:

 

“İşte bu düşünceyle, Öz Orman-İş olarak, 28 bini aşkın üyemizin tamamını, Grup Ferdi Kaza Sigortası ile sigortaladık. Sigorta primlerinin tamamını sendikamızın bütçesinden karşıladık. Geride kalan süreçte, üyelerimizden 11’i, kaza sigortasının kapsamına girecek şekilde yaşamını yitirdi. Bunlardan 10’unun sigorta bedellerini, merhumların geride kalan varislerine teslim etmiştik. Bugün burada 11’inci sigorta bedelini, merhum kardeşimizin emanetleri olan eşine ve çocuklarına takdim ediyoruz.”

 

Öz Orman-İş’in, ‘üyelerinin ağlayan gözü, gülen yüzü olmayı’ bir sendikacılık ilkesi haline getirdiğini de belirten Ali Bilgin, “Üyelerimizin mutlu günlerinde olduğu gibi, acı günlerinde de her zaman yanlarında olduk, olmaya devam edeceğiz. Dileğimiz odur ki, hiç bir üyemizin burnu kanamasın ve biz de bu törenleri yapmak zorunda kalmayalım.” diye konuştu.

 

Ali Bilgin, Öz Orman-İş’in; tüm üyelerini sigortaladığı gibi, sel, deprem ve yangın gibi doğal afetlerde de onların yanında yer aldığını sözlerine ekledi.

 

Bilgin daha sonra, merhum üyemiz Şaban Gül’ün ferdi kaza sigortası çeki, mirasçıları olan eşi Yeter Gül, oğulları Ünal Gül ve Halil Gül ile kızları Neşe Kâhya, Songül Bozdemir, Tuba Akkeçeci, Ayşe Yayla ve Fatma Gül adına vekâleten Ünal Gül’e takdim etti.

 

Merhumun oğlu Ünal Gül, tüm üyelerini zor zamanlara karşı sigortalamasından ve üyelerine yaptığı diğer hizmetlerden dolayı Öz Orman-İş Sendikası’na ve Genel Başkan Settar Aslan’a çok teşekkür ettiklerini söyledi.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni