ANASAYFA / Genel / KADRO TALEBİMİZİ BAKAN EROĞLU’YA İLETTİK
KADRO TALEBİMİZİ BAKAN EROĞLU’YA İLETTİK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 10.01.2013 00:00

KADRO TALEBİMİZİ BAKAN EROĞLU’YA İLETTİK

10.01.2013 00:00

Aslan, Öz Orman-İş tarafından konuya ilişkin hazırlanan dosyayı Bakan Eroğlu’ya takdim ederek, yaşanan sıkıntının, emekli olan orman işçilerinin kadrosunun iptal edilmesinden kaynaklandığını söyledi. Bu sebeple,Orman Teşkilatında çalışan işçiler için bir norm kadro oluşturulması ve emeklilikle bu kadroların iptal edilmemesi gerektiğini ifade eden Settar Aslan,ormanlardaki işlerin 12 ay boyunca devam ettiğini ve küresel ısınmaya bağlı olarak yangın mevsiminin uzadığını, hatta kışın bile orman yangınları yaşandığını belirterek, Bakan Veysel Eroğlu’dan kadro konusunda destek istedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aslan’ın kadro talebi konusunda kendisine sunduğu dosyayı inceleyeceğini söyledi.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Veysel Eroğlu’yu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndaki başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Arslan,Hak-İş’in 2009’da İstanbul’da ve 2012’de Marsilya’da yapılan Dünya Su Forumlarına aktif olarak katıldığını anlatarak, aynı zamanda Bakan Eroğlu’yu,Hak-İş/Hizmet-İş’in 24 Ocak 2013 tarihinde gerçekleştirileceği ‘Su, Sanitasyon ve HIV’ konulu uluslararası konferansa davet etti. Arslan ayrıca, 81 ilde ‘Hak-İş Hatıra Ormanı’kurulması önerisini de Bakan Eroğlu’ya iletti.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni