ANASAYFA / Genel / ŞAMPİYONLARIMIZ ÖZ ORMAN-İŞ’İ ZİYARET ETTİ
ŞAMPİYONLARIMIZ ÖZ ORMAN-İŞ’İ ZİYARET ETTİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 30.05.2014 00:00

ŞAMPİYONLARIMIZ ÖZ ORMAN-İŞ’İ ZİYARET ETTİ

30.05.2014 00:00

Ormanspor Kulüp Başkanı Yusuf Kandazoğlu başkanlığında Öz Orman-İş’i ziyaret eden kulüp yöneticisi, çalıştırıcıları ve oyuncuları, takıma verdiği desteklerden dolayı,Genel Başkan Settar Aslan’ın şahsında Öz Orman-İş yönetimi ve üyelerine teşekkür ettiler.

Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan da, İkinci Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi’nde büyük bir başarı göstererek Birinci Lige yükselen Ormanspor Bayan Basketbol Takımı’nı kutlayarak, aynı başarıyı Birinci Ligde de göstermelerini istedi. Aslan, “Birinci Ligde,Türkiye’nin en büyük  kulüpleriyle mücadele edeceksiniz. Bunun kolay bir mücadele olmayacağını biliyoruz. Ama ben sizlerden, başarıya kilitlenmenizi bekliyorum. İşte o zaman, aynı başarıyı Birinci Ligde de göstereceksiniz.”dedi.

Takım Kaptanı Seda Atlı ve diğer oyuncular, şampiyonluk kupasını Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan’a takdim ettiler.

İki sezondur İkinci Ligde mücadele eden Ormanspor Bayan Basketbol Takımı, 2013-2014 sezonunda şampiyon olarak Play Off’a kaldı. 5-10 Mayıs 2014 tarihlerinde yapılan Play Off grubundaki 5 maçından 4’ünü kazanan takım, Birinci Lige yükseldi. Takımda, Kongolu Chanel Mokongo dışında yabancı oyuncu bulunmuyor.Takım, önümüzdeki sezonda, başta FB, GS ve BJK olmak üzere dev takımlarla mücadele edecek.

 

ENGELSİZ ŞAMPİYONLAR BİRİNCİ LİGE ÇIKTI

Öz Orman-İş Sendikası sponsorluğundaki Ceylanpınar Bedensel Engelliler Basketbol Takımı da, Bölgesel Lig ve Play-Off maçlarında tüm rakiplerini yenerek Birinci Lig’e yükseldi.

Ceylanpınar’ın şampiyon basketbolcuları ve hocaları, takımın sponsoru olan Öz Orman-İş Sendikası’nı ziyaret ederek, desteklerinden dolayı Genel Başkan Settar Aslan’a ve sendika üyelerine teşekkür etti. Takım Kaptanı Ümit Bebe, önümüzdeki sezonda Türkiye Tekerlekli Sandalye Birinci Basketbol Ligi’nde mücadele edeceklerini belirterek, “Hedefimiz, Birinci Ligdeki tüm maçlarımızı kazanarak Türkiye Süper Ligine yükselmek ve Avrupa Şampiyonasında oynamaktır.” dedi.

Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan, Bölgesel Lig maçlarının ardından Kayseri’de yapılan Play-Off maçlarını da kazanarak Birinci Lige yükselen Ceylanpınar Bedensel Engelliler Basketbol Takımını kutlayarak, “Birinci Ligde de şampiyon olarak, Türkiye Süper Ligine yükseleceğinize inanıyorum. Başarının, başarıya inanmaktan ve birbirimize inanmaktan geçtiğini hep birlikte gördük. Siz sadece engelleri değil, aynı zamanda ön yargıları da yıktınız. Memleketimizin güzel bir köşesini, Ceylanpınar’ı şampiyon yaparak, bir önyargıyı ortadan kaldırdınız.”diye konuştu.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni