ANASAYFA / Genel / FASLI SENDİKACILAR ÖZ ORMAN-İŞ’İ ZİYARET ETTİ
FASLI SENDİKACILAR ÖZ ORMAN-İŞ’İ ZİYARET ETTİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 21.11.2014 00:00

FASLI SENDİKACILAR ÖZ ORMAN-İŞ’İ ZİYARET ETTİ

21.11.2014 00:00

Fas İşçi Sendikaları Konfederasyonu'ndan 5 kişilik bir heyet, Öz Orman-İş'i ziyaret etti.

Konfederasyonumuz Hak-İş'in davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Fas İşçi Sendikaları Konfederasyonu (UGTM) Genel Başkanı Mohamed Kafi, Tarım İşçileri Sendikası Genel Başkanı Brahim Zidouh, Eğitim İşçileri Sendikası Genel Başkanı Mohamed Shairmed, Su Enerji Çevre ve Metal İşçileri Sendikası Genel Başkanı Mohamed Laabid ve aynı sendikanın Rabat Şube Başkanı Lahcen Hansali, Öz Orman-İş Genel Merkezi'ni ziyaret etti.

Faslı sendikacılar, Öz Orman-İş Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Genel Mevzuat-Araştırma Sekreteri Mehmet Çelik tarafından karşılandı. Görüşme sırasında, misafir heyet başkanı Mohamed Kafi, İslam ülkelerinin istikrar ve işbirliği içinde kalkınması gerektiğini belirterek, "Birlik olmalı ve birlikte hareket etmeliyiz. Türkiye ile aramızdaki ilişkileri her alanda geliştirmek istiyoruz. Özellikle de sendikal alandaki karşılıklı deneyimlerimizi paylaşmayı arzuluyoruz." dedi.

Öz Orman-İş Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya da, Müslüman ülkeler arasında tesis edilecek işbirliği ve dayanışmanın önemine dikkat çekerek, "Türk sendikaları olarak, bizlerin ciddi bir sendikacılık birikimi ve deneyimi bulunmaktadır. Eminiz ki, Faslı sendikaların ve emekçi kardeşlerimizin de geniş tecrübeleri vardır. Bu deneyimleri birleştirdiğimiz zaman, ortaya güçlü bir sinerji çıkacaktır. İşbirliğimiz, sadece ülkelerimizdeki emekçilerin durumunu iyileştirmeye hizmet etmekle kalmayacak aynı zamanda ülkelerimizin kalkınmasına da katkı sunacaktır." diye konuştu.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni