ANASAYFA / Genel / SUDANLI SENDİKACILAR ÖZ ORMAN-İŞ’TE
SUDANLI SENDİKACILAR ÖZ ORMAN-İŞ’TE
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 28.11.2014 00:00

SUDANLI SENDİKACILAR ÖZ ORMAN-İŞ’TE

28.11.2014 00:00

Konfederasyonumuz Hak-İş'in davetlisi olarak Türkiye'de bulunan, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet El Kamil Aydarous başkanlığındaki Sudan İşçi Sendikaları Konfederasyonu heyeti, Öz Orman-İş'i ziyaret ederek, Genel Başkan Settar Aslan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü.

Konuk heyet başkanı Ahmet El Kamil Aydarous, ziyaret sırasında, Türkiye ile başta sendikacılık olmak üzere her alanda işbirliğini geliştirmek istediklerini söyledi. Sudan'ın ekonomik durumu, doğal zenginlikleri ve tarımsal faaliyetleri hakkında bilgi de veren Aydarous, yürütülecek işbirliğinin, her iki ülkenin gelişmesine ve kalkınmasına hizmet edeceğini söyledi.

Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan da, Sudanlı sendikacıları Öz Orman-İş'te görmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Aslan, emeğin uluslararası dayanışmasının önemine inandıklarını, bu yüzden kardeş ülkelerdeki tarım-orman-balıkçılık-hayvancılık sendikalarıyla işbirliğini geliştirmeye çalıştıklarını belirterek, Sudan Tarım Balıkçılık ve Sulama İşçileri Sendikası ile imzalayacakları işbirliği protokolünün de bunun bir parçası olduğunu bildirdi.

Daha sonra, Öz Orman-İş ile Sudan Tarım Balıkçılık Sulama İşçileri Sendikası arasındaki işbirliği protokolü, Genel Sekreterler Bayram Ayaz ve Abbas Mustafa tarafından imzalandı.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni