ANASAYFA / Genel / HAK-İŞ HEYETİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I ZİYARET ETTİ
HAK-İŞ HEYETİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I ZİYARET ETTİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 03.02.2015 00:00

HAK-İŞ HEYETİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I ZİYARET ETTİ

03.02.2015 00:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan&rsquoı 29 Ocak 2015 tarihinde ziyaret eden Hak-İş heyetinde Genel Başkan Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan, diğer Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Gül ve Mehmet Şahin, Genel Sekreter Dr. Osman Yıldız ve bağlı sendikaların genel başkanları yer aldı.

Hak-İş heyetinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyareti sırasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanları Yiğit Bulut ve Cemil Ertem ile Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da hazır bulundu.

Genel Başkan Mahmut Arslan, ziyaret sırasında, çalışma hayatının genel sorunları ve emeğin beklentileri konusunda bilgiler verdi. Arslan, halkın oylarıyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olmasından dolayı Erdoğan'ı kutlayarak, "Ülkemizin, bölgesinde ve dünyada sizin liderliğinizde etkin, saygın, oyun kurucu, gündem belirleyici bir ülke olduğu gerçeği daha da pekişeceğine inanıyoruz." dedi.

Hak-İş'e bağlı sendikaların başkanları, ziyaret sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, başta taşeron yasası, madenler, iş sağlığı ve güvenliği, örgütlenme, geçici işçiler, kıdem tazminatı, kayıt dışılık ve işsizlik olmak üzere, kendi işkollarında yaşanan sorunlara dair bilgi aktardı.

Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan da, Orman Teşkilatında çalışan 9 bini aşkın geçici işçinin kadro sorunu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgi vererek, tüm işçilerin kadrolu yapılması ve 12 ay boyunca istihdam edilmesinin, ülke ekonomisine de önemli katkı yapacağını anlattı.

Hak-İş Genel Başkanı Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan&rsquoı Hak-İş'in 22 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan 13. Olağan Genel Kuruluna davet etti.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni