ANASAYFA / Genel / GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULUMUZ KIZILCAHAMAM’DA YAPILDI
GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULUMUZ KIZILCAHAMAM’DA YAPILDI
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 30.01.2010 00:00

GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULUMUZ KIZILCAHAMAM’DA YAPILDI

30.01.2010 00:00

Öz Orman-İş 1. Genişletilmiş Başkanlar Kurulu, Kızılcahamam Asya Termal Otel’de 21-24 Ocak 2010 tarihlerinde gerçekleştirildi. Başkanlar Kuruluna onur konuğu olarak Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu, Orman Genel Müdürü Osman Kahveci, Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Mura İnan, Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Karadereli ile Öz Tarım-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay katıldı. Toplantıda, Öz Orman-İş Genel Merkez yöneticilerinin yanısıra, 27 bölge temsilciliğinin tüm yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısının açılış konuşmasını Genel Başkan Settar Aslan yaptı. (Haberi sitemizde) Daha sonra kürsüye gelen Orman Genel Müdürü Osman Kahveci, ormancılığımızda son yıllarda yaşanan gelişmeleri konu alan bir konuşma yaptı. (Haberi sitemizde) Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu da, konuşmasında hem çalışma hayatının güncel konularına değindi, hem de Öz Orman-İş teşkilat yöneticilerine sendikacılık deneyimi ve tavsiyelerini içeren bir konuşma sundu. (Haberi sitemizde)

Daha sonra, Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın yönettiği panelde Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Erdinç YAZICI ‘Türkiye’nin Önündeki İmkânlar ve Fırsatlar’, Hak-İş Genel Başkan Danışmanı Dr. Osman Yıldız da ‘AB-Türkiye İlişkileri, Sosyal Diyalog ve Projeler’ konulu birer sunum yaptı. Panelin ardından İletişim ve Beden Dili Uzmanı Muhammed Alpkent, ‘Beden Dili ve Etkili İletişim’ konulu bir seminer verdi.

Başkanlar Kurulunun ikinci gününde, Emekli Hâkim ve Yargıtay Üyesi Utku Öztürk’ün oturum başkanlığını yaptığı panelde Hak-İş Genel Başkan Danışmanı ve Sosyal Güvenlik Kuruluşları eski Genel Müdürü Zahit Gönencan ‘Sosyal Güvenlik’ konulu bir tebliğ sundu. Öz Orman-İş Hukuk Müşavirleri Avukat Muharrem Özkaya ‘Bireysel İş Hukuku’ ve Avukat Semih Temiz ise ‘Toplu İş Hukuku’ konulu birer sunum yaptı.

Öz Orman-İş Genel Malî Sekreteri Ali Bilgin de, Bölge Temsilcilerini idarî ve malî işleyişle ilgili bilgilendirdi.

Toplantının kapanış konuşmasını yapan Genel Başkan Settar Aslan, Öz Orman-İş teşkilat yöneticilerine, sendikanın temel ilkeleri ve orman işçisine götürülmesi gereken hizmetler konusunda geniş bilgiler verdi.

Öz Orman-İş Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantılarının ilk akşamında ünlü halk ozanı, ‘Modern Derviş’ Âşık Sefaî Baba hikmet sohbetleriyle süslenmiş bir bağlama-deyiş ziyafeti sunarken, son akşamda ise Türk Halk Müziğinin büyük ustalarından Bayram Bilge Tokel sevilen türkülerle bir ziyafet sundu.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni