ANASAYFA / Genel / UNCCD/COP AKREDİTASYONUMUZ TAMAM
UNCCD/COP AKREDİTASYONUMUZ TAMAM
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 10.11.2015 00:00

UNCCD/COP AKREDİTASYONUMUZ TAMAM

10.11.2015 00:00

UNCCD Genel Sekreteri Monique Barbut, akreditasyon onayını 3 Kasım 2015 tarihli resmî yazıyla bildirdi. Monique Barbut'nun konuyla ilgili mektubunun Türkçe çevirisi şöyle:

KONU: BİRLEŞMİŞ MİLLETLER ÇÖLLEŞME İLE MÜCADEDELE( UNCCD) TARAFLAR KONFERANSI (COP) AKREDİTASYONU

UNCCD sekretaryasının COP-12 Taraflar Toplantısında almış olduğu karar doğrultusunda kurumunuzun, Birleşmiş Milletler Çölleşme ile Mücadele (UNCCD) sözleşmesine akreditasyon onayını bildirmekten memnuniyet duymaktayız. Akreditasyonunuz tüm COP ve yan toplantıları için geçerlidir.

Akredite olmuş kurum olarak, tüm COP ve yan toplantılarına katılım içim resmi yazı tarafınıza gönderilecektir. Belirtilen adreste sizin akreditasyonunuz dâhil, tüm akredite kuruluşlara ulaşabilirsiniz. ICCD/COP(12)/15 (http://www.unccd.int/en/about-the convention/official-documents/pages/SymbolDetail.aspx?k=ICCD/COP(12)/15&ctx=COP(12)).

Lütfen kurumunuz ve/veya sözleşme ile ilgili aktivitelerinizi UNCCD sekretaryasına bilgilendiriniz. Sözleşme süreci ile ilgili detaylı bilgi ve güncellemeleri, UNCCD web sitesinden ulaşabilirsiniz: http:/www.unccd.int

2. Paragraf 5/cop.10 da alınan karar doğrultusunda, COP'a akredite olan tüm sivil toplum kuruluşları, Sözleşme gereğince yapılan tüm aktivite ve organizasyonlarını, 5 yılda bir Ulusal Odak Noktası'na bir kopyası dâhil UNCCD sekretaryasına bilgilendirmek durumundadır. Kurumunuzun bu zorunluluğa uymaması durumunda, akreditasyon iptali söz konusudur.

Öz-Orman İş Sendikası

Cevizlidere caddesi 1239 sokak No:6 Balgat/Ankara, Türkiye

[email protected]

Resmi antetli kağıdınızda akredite durumunuzu UNCCD logosu ile belirtmek isterseniz, lütfen şu ifadeyi kullanınız: UNCCD TARAFLAR TOPLANTISI AKREDİTE SİVİL TOPLUM KURULUŞU (CSO with accredited status with the Conference of the Parties to the UNCCD). UNCCD logosu sürekli olarak sendikanızı tanıtan aktiviteler için dışarıya basılmış materyallerde kullanılmamalıdır. UNCCD logosunu herhangi bir olay ve etkinlikte kullanmak isterseniz, lütfen [email protected] adresine kullanma amacınızı belirterek danışınız.

UNCCD web sayfasından  http://www.unccd.int/en/Stakeholders/civil-society/Pages/Default.aspx sözleşmenin uygulanması ile ilgili Sivil Toplum Kuruluşları bölümünden tüm güncel bilgileri gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Kurumunuz ve temsilcileriniz ile birlikte faydalı ve üretken işbirliği temennilerimizi sunarız.

Saygılarımızla,

Monique BARBUT

BM Genel Sekreter Yardımcısı

UNCCD Genel Sekreteri

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni