ANASAYFA / Genel / KADRO BEKLEYEN İŞÇİLERİMİZ GENEL MERKEZİMİZİ ZİYARET ETTİ
KADRO BEKLEYEN İŞÇİLERİMİZ GENEL MERKEZİMİZİ ZİYARET ETTİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 30.12.2015 00:00

KADRO BEKLEYEN İŞÇİLERİMİZ GENEL MERKEZİMİZİ ZİYARET ETTİ

30.12.2015 00:00

Karabük Bölge Temsilcimiz Yaşar Çaylı ile birlikte Öz Orman-İş Genel Merkezi'ni ziyaret eden 30 kadar geçici işçi üyemiz, Genel Başkan Settar Aslan tarafından kabul edilirken, görüşmede Genel Sekreter Bayram Ayaz, Genel Mali Sekreter Ali Bilgin ve Genel Eğitim Sekreteri Mehmet Çelik de kabulde hazır bulundu.

Geçici işçilerimiz, Hükümetin, kamudaki taşeron işçilerden 'aslî işleri' yapanların kadroya alınması yönünde yürüttüğü çalışmalara atıf yaparak, bu süreçte Orman Teşkilatında çalışan geçici işçilerin de kadroya alınması talebini dile getirdiler. Üyelerimiz, konuya dair internet ortamında birçok haber yayıldığını anlatarak, bu konudaki doğru bilgileri bizzat Genel Başkan Aslan'dan almak istediklerini de bildirdiler.

Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan, kadro sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalar hakkında üye işçileri bilgilendirerek, sorunun çözümü için 5620 Sayılı Yasada değişiklik yapılması gerektiğini söyledi. Aslan, kadro konusunu Başbakan ve bakanlar düzeyinde takip ettiklerini hatırlatarak, "Meselenin takipçisiyiz. 6 ay çalışmakla 12 ay geçinilemeyeceğini tüm muhataplarımıza anlatmaya çalışıyoruz. Çalışmadan ücret alalım demiyoruz. Ormanda 12 ay boyunca yapılması gereken işler var. Bu işleri yapmak üzere, 12 ay boyunca çalışmak istiyoruz. Sayın Başbakan, seçimlerden önce (Kamuda asıl işi yapanlar kadroya alınacak.) diye söz verdi. Bu söz bize göre, kamudaki geçici işçileri de kapsamaktadır." dedi.

Genel Merkezimizi ziyaret eden geçici işçilerimiz, ziyaret sonrasında, geldikleri otobüs ve otomobillerle geri döndüler.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni