ANASAYFA / Genel / ASLAN BEREKET TV’DE
ASLAN BEREKET TV’DE
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 13.04.2016 00:00

ASLAN BEREKET TV’DE

13.04.2016 00:00

Bereket TV'de canlı yayınlanan, Umut Özdil'in sunduğu Tarım Bülteni programına 13 Nisan 2013 günü konuk olan Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan, ülkemiz ormanlarının bakım ihtiyacını, bunu yapmak için daha fazla işçi istihdam edilmesi gerektiğini ve 5620 Sayılı Kanunun getirdiği 6 aydan az çalıştırma sınırlaması yüzünden mağdur edilen geçici işçilerimizin kadro talebini bir kez daha dile getirdi.

Çoğunluğu Orman Teşkilatında olmak üzere, Türkiye genelinde kadro bekleyen işçi sayısının 25 bin dolayında olduğunu anlatan Aslan, ormanlarımızın geliştirilmesi, korunması ve bakımı için, tüm işçilerin 12 ay boyunca çalıştırılması gerektiğini ifade ederek, "Hatta mevcut işçilerin çalıştırılması bile yetmez Orman Teşkilatımıza 10 bin ilave işçi alınması gerekmektedir." dedi.

Bir saati aşkın süre devam eden program boyunca, Türkiye'nin dört bir yanından binlerce üyemiz, WhatsApp ve Twitter gibi sosyal medya kanalları üzerinden Bereket TV'ye ulaşarak, kadro talebiyle ilgili görüşlerini program sunucusuna ve Genel Başkanımız Settar Aslan'a ilettiler. Bu mesajlardan bazıları, sunucu tarafından canlı yayında okundu.

,

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni