ANASAYFA / Genel / BALIKESİR’DE FERDİ KAZA SİGORTASI ÖDEMESİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 10.06.2016 00:00

BALIKESİR’DE FERDİ KAZA SİGORTASI ÖDEMESİ

10.06.2016 00:00

Balıkesir Orman İşletme Müdürlüğü'nde çalışan üyemiz Tunay Çalışkan, 27 Aralık 2015 tarihinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Öz Orman-İş tarafından tüm üyeleri için yaptırılan Grup Ferdi Kaza Sigortası kapsamında, Tunay Çalışkan'ın ölüm tazminatı olan 20 bin TL, düzenlenen törenle varislerine takdim edildi.

Balıkesir Merkez Orman İşletme Müdürlüğü'nde düzenlenen törende, merhum Tunay Çalışkan'ın sigorta tazminatı çeki, Genel Malî Sekreterimiz Ali Bilgin tarafından, merhumun eşi Zeynep Çalışkan ile kızı Elif ve oğlu Enes'e verildi.

Törende konuşan Genel Malî Sekreterimiz Ali Bilgin, alınan tedbirlere rağmen trafik ve iş kazalarının can yakmaya devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:

"Kaybettiğimiz canları geri getirmek mümkün değil. Ama merhum kardeşlerimizin emanetlerine sahip çıkmak elimizdedir. Bu bakımdan, son 5 yıldır, istisnasız tüm üyelerimizi Grup Ferdi Kaza Sigortası ile sigortalıyoruz. Öz Orman-İş, iyi günde olduğu gibi, kötü gününde de üyelerinin yanındadır. Çünkü Öz Orman-İş, üyelerinin gülen yüzü ve ağlayan gözüdür."

Törene Balıkesir Orman Bölge Müdürü Metin Kırcı, Balıkesir Şube Başkanımız Hasan Hüseyin Çorum ve Şube Yönetim Kurul üyelerimiz, bölgedeki bazı işletmelerin müdür ve yardımcıları ile merhumun yakınları ve çalışma arkadaşları katıldı.