ANASAYFA / Genel / ASLAN, TARIM MÜSTEŞARI ve TİGEM GENEL MÜDÜRÜ’NÜ ZİYARET ETTİ
ASLAN, TARIM MÜSTEŞARI ve TİGEM GENEL MÜDÜRÜ’NÜ ZİYARET ETTİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 17.06.2016 00:00

ASLAN, TARIM MÜSTEŞARI ve TİGEM GENEL MÜDÜRÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

17.06.2016 00:00

Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan, TİGEM'e bağlı işletmelerde çalışan üyelerimizin yaşadığı sorunların çözümünü müzakere etmek amacıyla, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Dr. Nusret Yazıcı ve TİGEM Genel Müdürü Mehmet Taşan'ı makamlarında ziyaret etti.

Kemal Yıldırım ve Sedat Sevinç'in de eşlik ettiği ziyaretler sırasında, Genel Başkan Aslan, Müsteşar Yazıcı ve Genel Müdür Taşan'la, TİGEM işletmelerinde yaşanan sorunlar başta olmak üzere çeşitli konuları ele aldıklarını bildirdi. Aslan, şunları söyledi:

"Görüşmelerimizde, TİGEM işletmelerinde çalışanların istismar edilmesine karşı tedbirler alınması konusunda mutabık kaldık. Bu konuda üyelerimiz rahat olsunlar. 2017-2019 Dönemi Toplu İş Sözleşmesini sendikamız imzalayacaktır. Bunu herkes böyle bilsin. Üyelerimiz, yalan yanlış bilgilerle istismara meydan vermemelidir. Üyelerimizin, sendikalarının yanında bir çınar gibi duracağını biliyorum. Öz Orman-İş Sendikası, bugüne kadar verdiği her sözü tuttuğu gibi, bundan sonra da üyelerini mahcup etmeyecektir."

,

,

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni